Jump to content

Περιμένω ήδη 15 ημέρες μια ψηφιακή μηχανή. Είναι φυσιολογικό;;;;;

Recommended Posts

Στις 21 Απριλίου παρήγγειλα από nomatica μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, την Konica-Minolta Z20. Όταν την παρήγγειλα δεν ήταν σε stock. Ακόμα 15 ημέρες μετά δεν μου έχει έρθει. Τους πήρα τηλέφωνο πριν από μία εβδομάδα και μου είπαν πως την περιμένουν από τους προμηθευτές τους. Μπαίνω στη σελίδα τους για να κάνω track your order και λέει πως όντως την περιμένουν ακόμα.

Το θέμα είναι ότι εντωμεταξύ έχω πάει σε μερικά ωραία μέρη και μου έχει σπάσει τη μύτη, ε τα νεύρα εννούσα. Την περιμένω εναγωνιωδώς.:tomato: Πείτε μου, τί να κάνω, είναι φυσιολογικό τόσες μέρες;

Μην παραγγελνεις ποτε κατι που δεν υπαρχει φιλε μου.Μετα απο 15 μερες(ειναι πολλες) μπορει να εχει αλλαξει και η τιμη της.Θα σου ελεγα να την ακυρωσεις και να παραγγειλεις απο καπου αλλου ή να περιμενεις να την παραγγειλεις απο εκει μολις εχει στοκ.

Αρχική απάντηση από deadlock7

Μην παραγγελνεις ποτε κατι που δεν υπαρχει φιλε μου.Μετα απο 15 μερες(ειναι πολλες) μπορει να εχει αλλαξει και η τιμη της.Θα σου ελεγα να την ακυρωσεις και να παραγγειλεις απο καπου αλλου ή να περιμενεις να την παραγγειλεις απο εκει μολις εχει στοκ.

:T: Συμφωνώ απολύτως.

Ειναι απολυτως φυσιολογικο. Παντως εγω οτι εχω παρει απο nomatica ημουν πολυ ευχαριστημενος καθως και σε οσους το εχω προτεινει εμειναν ευχαριστημενοι και απο την τιμη και απο την ταχυτητα. ειναι και ασφαλες site νομιζω οτι ειναι απο τα καλυτερα στο ειδος του ειδικα για ψηφιακες μηχανες και βιντεοκαμερες.

συμφωνω με τα παιδια οτι δεν επρεπε να παραγγειλεις κατι out of stock.

Στο site της nomatica λέει (ή τουλάχιστον παλιότερα έλεγε) ότι πριν παραγγείλετε κάτι που είναι εκτός stock επικοινωνήστε μαζί μας...

Εγώ είχα παραγείλει από nomatica μετά από μια πτώση 20Ε στην τιμή της μηχανής που ήθελα... Επειδή πολλοί έκαναν το ίδιο, εξαντλήθηκαν τα κομμάτα που είχαν... Εγώ την πήρα μετά από 2 βδομάδες τελικά.

Επίσης νομίζω ότι τα χρήματα επιστρέφονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σε περίπτωση ακύρωσης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.