Akis98 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2020 Θέλω να φτιάξω ένα pc για να ασχολούμαι με την γραφιστική. Το budget μου είναι μέχρι 700 ευρώ. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάτι η' με αυτό το budget δεν κάνω τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 17, 2020 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2020 Περίγραψε λίγο αναλυτικότερα τί εννοείς γραφιστική. Έχεις υπόψη σου συγκεκριμένο λογισμικό ή διαδικασίες που θα ασχοληθείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akis98 Δεκέμβριος 17, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος minast έγραψε: Περίγραψε λίγο αναλυτικότερα τί εννοείς γραφιστική. Έχεις υπόψη σου συγκεκριμένο λογισμικό ή διαδικασίες που θα ασχοληθείς; Φίλε καλησπέρα,σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, δεν έχω υπόψη κανένα λογισμικό, τον Φεβρουάριο ξεκινάω σε ένα ιεκ σαν γραφίστας και θα ήθελα ένα pc να είναι συμβατό με γραφιστικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 17, 2020 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2020 Εάν θέλεις να κάνεις στοχευμένη αγορά, είναι καλύτερα να κοιτάξεις το πρόγραμμα σπουδών ή να τους ρωτήσεις. Δυστυχώς η αγορά έχει ακριβύνει τους τελευταίους μήνες και η διαθεσιμότητα είναι γενικά προβληματική σε πολλά εξαρτήματα. Για 2D επεξεργασία εικόνας, το μέτρο σύγκρισης είναι το Photoshop. Αυτό με έναν σύγχρονο επεξεργαστή και 16GB RAM καλύπτεται για τις περισσότερες. εργασίες. Εάν πρόκειται να ασχοληθείς και με 3D (modelling, rendering, κλπ) παίζει μεγάλο ρόλο ο τρόπος δουλειάς για να επιλέξεις εάν θα επενδύσεις σε επεξεργαστή ή κάρτα γραφικών. Βέβαια για τέτοιες δουλειές, ο προϋπολογισμός σου είναι πολύ περιορισμένος. Η δική μου πρόταση θα ήταν κάποιος φορητός με Ryzen 4500, SSD και όση παραπάνω RAM μπορείς να βρεις. Οριακά χωράει στον προϋπολογισμό σου εάν βρεις κάποια προσφορά. Λογικά θα σε καλύψει μέχρι να αποφασίσεις σε τι είδος δουλειάς και άρα εξοπλισμό θέλεις να δώσεις έμφαση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts