kots Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2005 λοιπόν. είδα πρόσφατα έναν γνωστό μου να στήνει έναν η/υ.αντί να βάλει το καλώδιο του power button πήρε ένα κατσαβίδι και ένωσε τα δύο σιδεράκια, με αποτέλεσμα να κλείσει το κύκλωμα και να πάρει μπροστά η μητρική.η ερώτηση είναι: αυτό μπορεί να γίνει με όλες τις μητρικές?κάτι ακόμη. στην συγκεκριμένη μητρική έχει δύο σιδεράκια για το power led. αλλά το κουτί μου βγάζει ένα καλώδιο με 3 τρύπες αλλά τα καλώδιά του είναι στην αριστερή και στην δεξιά τρύπα. δηλαδή έχουμε:μητρική δύο σίδερα το ένα δίπλα στο άλλο [ Ι Ι ]και καλώδιο από κουτί [ Ι _ Ι ]αν εγώ τώρα κόψω το καλώδιο από το κουτί και το βάλω στις δύο δεξιές τρύπες [ _ Ι Ι ]θα παίζει το power led?
Qlim4X Μάϊος 6, 2005 #3 Μάϊος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Και στις δυο ερωτήσεις η απάντηση είναι ναι... στη δευτερι ερωτιση δεν χριαζετε να κοψεις τιποτα απλος με ενα κατσαβιδακι βγαλε το πιν και αλαξε του θεση αλλα προσεχε το πως γιατι πολλα λεδς πρεπει να ειναι σωστη συνδεσμολογια για να αναψουν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.