Jump to content

Norton internet security -> reached activation counter

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Έχω αγορασμένο το Norton Internet Security 2004, το 'χω ενεργοποιήσει 5-6 φορές, κάνω σήμερα format, πάω να το ενεργοποιήσω και μου λέει οτι δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω γιατί έχω φτάσει το όριο των επιτρεπτών φορών ενεργοποίησης. Μου δίνει ένα link που είχε κάτι τηλέφωνα, βρίσκω το "τοπικό" (ένα 13ψήφιο νούμερο), παίρνω και βγαίνει ένας χαιρετισμός στα αγγλικά και μετά με πετάει στην αναμονή. Περιμένω, περιμένω, τπτ... Ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Πρέπει να πληρώσω για να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ ή απλώς τους δίνω τπτ στοιχεία και μου δίνουν π.χ. άλλο κλειδί ή μου ενεργοποιούν π.χ. άλλες 5 φορές; Help pleaze και πριν γυρίσει ο πατέρας από Αθήνα και τ'ακούσω... :(

Υ.Γ.: Θα ξαναδοκιμάσω αύριο να πάρω τηλέφωνο αλλά να ξέρω τι να περιμένω... οι τύποι εκεί πέρα μιλάνε την ελληνική ή πρέπει να αποδείξω οτι πήρα άξια το Lower; :p

Προφανώς........

Αυτοί είναι απατεώνες, απλά είναι νόμιμοι.

’ρα εσύ που θέλεις να είσαι νόμιμος, τι πρέπει να γίνεις;:D

Πέρα από την πλάκα, αυτό κάνουν όλες οι εταιρείες. Και τα windows τα γνήσια, άμα τα ενεργοποιήσεις 5-6 φορές, μετά σου λέει ότι δεν μπορείς άλλο ...κλπ...Οπότε παίρνεις τηλέφωνο τη microsoft, και ακούς ένα μηνυματάκι ηχογραφημένο, δίνεις το serial σου και σου δίνουν τον κωδικό ενεργοποίησης.

Τώρα για τη symantec, δεν ξέρω........

Όσων αφορά τα παραθύρια ο πατέρας μου τα έχει αυθεντικά αλλά τα έχω κι εγώ σπασμένα στο δικό μου γιατί βαριέμαι συνέχεια να τα ενεργοποιώ... :p

H Symantec πάντως κάνει και την άλλη μαμακία: ’μα περάσει ένας χρόνος από την ενεργοποίηση σου κόβει την παροχή updates... Είναι φραγκοφονιάδες ρε! Και να ήταν και φτηνά να πω εντάξει ρε παιδί μου αλλά δεν είναι τώρα α δίνεις κάθε χρόνο 60 για firewall!

Μη λεμε οτι να ναι. Το νορτον ειναι απο τα καλυτερα. Δεν χρειαζεται να το ξανααγορασεις. Απλα περνεις ενα πακετο αναβαθμισης.Αλλωστε σχεδον ολες οι εταιριες για ενα χρονο σου παρεχουν ενημερωσεις, τουλαχιστον η symantec σου δινει το δικαιωμα της αναβαθμισης

Αρχική απάντηση από Sbeetle

Είδες τι παθαίνεις όταν τα αγοράζεις;:D:p

Δεν δοκιμάζεις το γνωστό παραδοσιακό τζαμπέ τρόπο, κατόπιν σχετικού ψαξίματος και δοκιμών;

:clap: πέστα!! :p

αυτό το έπαθα με αυθεντικά windows home xp!!!!

"backup" edition4ever

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Μη λεμε οτι να ναι. Το νορτον ειναι απο τα καλυτερα. Δεν χρειαζεται να το ξανααγορασεις. Απλα περνεις ενα πακετο αναβαθμισης.Αλλωστε σχεδον ολες οι εταιριες για ενα χρονο σου παρεχουν ενημερωσεις, τουλαχιστον η symantec σου δινει το δικαιωμα της αναβαθμισης

Ναι.............................

Και εγώ έτσι νόμιζα, ........μέχρι που δοκίμασα κάτι άλλο.................

Γενικά πάντως, και αναβάθμιση μπορείς να αγοράσεις και νόρτον 2005 καινούριο και ό,τι θέλεις, λεφτά να έχεις και όρεξη να τα δίνεις.

Προσωπικά με 60 ευρώ το μόνο που δε θα αγόραζα θα ήταν το νόρτον. Προτιμότερο να τα παίξεις στο καζίνο. Καλύτερη επένδυση θα ήταν..........

’σε που είναι και γρουσουζιά να πληρώνεις για software.:D

Ααααχχχχ! Μετά από κανένα 10λεπτο ομιλίας στην αγγλική μπερδεύοντας λόγω της προφοράς μου τα "P" και τα "B" και τα λοιπά κατάφερα να της δώσω το product key και να γίνει η πολυπόθιτη ενεργοποίηση!!! Ας μου μιλήσει κάποιος Ελληνικά! Σας παρακαλώωωωω!!! :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ααααχχχχ! Μετά από κανένα 10λεπτο ομιλίας στην αγγλική μπερδεύοντας λόγω της προφοράς μου τα "P" και τα "B" και τα λοιπά κατάφερα να της δώσω το product key και να γίνει η πολυπόθιτη ενεργοποίηση!!! Ας μου μιλήσει κάποιος Ελληνικά! Σας παρακαλώωωωω!!! :p

ήμαρτον

:D:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.