Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα σε ολους ηθελα να κανω μια ερωτηση εχω δυο pc στο σπιτι σε διαφρετικα συμεια και θελω με το συγκεκριμενο προγραμμα να μεταφερω αρχεια......βαζω την ip του ρουτερ αλλα ζηταει ενα κωδικο πως μπορω να τα ενωσω ξερει κανεις?

πριν 26 λεπτά, το μέλος dukepapas έγραψε:

και πως την βρισκω την ip?

ipcponfig.

Με πρόλαβες, για λίγο.

• Like 2

το βρικα εβαλα στο ενα root και στο αλλο root1 με ενα password εβαλα να ψαξει το ενα του αλλου ζηταει το pass το βαζω αλλα δεν μπαινει μηπως εκει που λεει site πρεπει να βαλω και κατι αλλο;

Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι γινεται απλα να σου πω οτι για να δουλεψει αυτο θα πρεπει τουλαχιστον ενα απο τα δυο πισι να τρεχει ftp server για να συνδεθεις απο το αλλο σαν client

• Like 1

To FlashFXP είναι FTP/SFTP client. Το τρέχεις στο ένα μηχάνημα. Στο άλλο πρέπει να τρέχει ένας server. Τρέχει;

• Like 1

οχι δεν ξερω πως γινεται αυτο........ πχ οταν ηθελα να περασω καποτε παιχνιδια απο το pc στο pc3 τα περναγα μεσο του ρουτερ εβαζα στο pc την ip του pc3 και τα μετεφερα ασυρματα η με καλοδιο τωρα εδω απο pc se pc με το ιδιο προγραμα παλευω να καταλαβω πως γινεται............δεν εχει και κανα ενχιριδιο στα ελληνικα..........η βιντεο στο youtube

Λογικα στο πλειστεισον ετρεχει καποιος σερβερ για να μπορεις να συνδεθεις. Δεν εχω ασχοληθει με το ΠΣ3 για να σου πω ακριβως.

Μπορεις να βαλεις τον σερβερ απο εδω στο ενα πισι και να συνδεεσαι απο το αλλο χρησιμοποιωντας την ΙΡ του και τον FlashFXP client 

πρεπει να εχω και στα δυο τον filezilla server? η το ενα προγραμα στο ενα και ενα προγραμμα στο αλλο; αν θελω να κανω αντιγραφη αρχιων αναποδα;

(edited)

Θα καθεσαι σε ενα πισι συγκεκριμενο και θα κανεις αμφιδρομη μεταφορα; Αν ναι τοτε στο απομαρυσμενο πισι τον σερβερ και σε αυτο που καθεσαι τον κλαιεντ.

Αν μετακινεισαι τοτε και στα 2 σερβερ ή π.χ. teamviewer για να συνδεεσαι στο πισι που εχει τον κλαιεντ και απο το απομακρυσμενο πισι 

Έγινε επεξεργασία από Seek & Find
  • Like 1
πριν 17 ώρες, το μέλος dukepapas έγραψε:

εχω δυο pc στο σπιτι σε διαφρετικα συμεια και θελω με το συγκεκριμενο προγραμμα να μεταφερω αρχεια.

Εγώ το κάνω με το Anydesk (Free). Είναι εφαρμογή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας και είναι πολύ απλό στη χρήση.

• Like 2

Από τον client συνδέεσαι στον server. Μετά μπορείς να κατεβάσεις και να ανεβάσεις.

Το πιο πιθανό είναι το ps3 να έτρεχε κάποια samba.

• Like 1