kots Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2005 έχω μια noname μητρική στα 333. είχα πρόσφατα μια διαφωνία με έναν γνωστό. αν εγώ βάλω πάνω σε αυτήν την μητρική μια μνήμη στα 400 θα παίξει? υπάρχει περίπτωση να παίζει με μερικές μνήμες και με μερικές να μην παίζει; (σημ. η μητρική όπως λέει το βιβλίο υποστηρίζει 266 και 333 μόνο) ή υπάρχει περίπτωση μερικές μητρικές να σηκώνουν μεγαλύτερες μνήμες και μερικές όχι? παρακαλώ να μου δοθεί μια σίγουρη απάντηση. (είναι πολλά τα λεφτά του στοιχήματος ) κάτι άσχετο τώρα. έστω ότι σε ένα σύστημα βάλουμε καμένο επεξεργαστή πάνω. αν στήσουμε το σύστημα κανονικά, και βγάλουμε τις μνήμες, και ανοίξουμε το κουτί θα ακουστεί τουτ από το ηχείο του κουτιού ή όχι? (ξέρετε το τουτ που κάνει όταν δεν βρίσκει μνήμη) ευχαριστώ
Chosen Μάϊος 6, 2005 #2 Μάϊος 6, 2005 Αν δε μας πεις τουλάχιστον τι chipset φοράει η μητρική, δεν μπορεί κανείς να σου απαντήσει στα σίγουρα. Αλλά στην πλειοψηφία τους, δουλεύουν τις 400άρες. Απλά θα τις δουλεύει στα 333.
Chosen Μάϊος 7, 2005 #4 Μάϊος 7, 2005 Είναι προφανές ότι είναι socket462. Tι chipset είναι να μας πεις.
Rayden Μάϊος 8, 2005 #5 Μάϊος 8, 2005 Εννοείται πως θα δουλεύει, απλώς στα 333MHz... Ίσως χρειαστεί να βάλεις manually τα timings.Για το άλλο θέμα αν και δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να το κάνεις, μάλλον θα ακούσεις κάτι αλλά δε μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα οφείλεται στις μνήμες και όχι στη CPU.
Valderant1416003215 Μάϊος 8, 2005 #6 Μάϊος 8, 2005 προσεχε όμως γιατί κάποιες παλιές μητρικές μπορεί να δουλεύουν μόνο με sigle sided ή μόνο double sided μνήμες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.