Seeker Μάϊος 8, 2005 #21 Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi Enermax λέω και εγώ αλλά δεν ξέρω με τις 2 γραμμές τι παίζει...Νομίζω ότι πρέπει 1 ισχυρή 12ρα για 24πιν 939 μητρική. Το dual-rail είναι ιδανικό για SLI. Πολύ απλά γιατί όταν υπολογίζονται οι απαιτήσεις μιας συσκευής ώστε να δώσουμε τα ελάχιστα amprere που πρέπει να δίνει το τροφοδοτικό θεωρείται πως είναι σε μονή 12άρα άρα υπολογίζεται η κατανάλωση και απο τις άλλες συσκευές και έτσι προκύπτουν οι απαιτήσεις σε ampere.Go for it
Stratos Μάϊος 9, 2005 #23 Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi [Χθες, στις 12:43] Καλό είναι το bequiet? Αξιόπιστο? http://www.xtremeresources.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=43
helloween Μάϊος 12, 2005 #24 Μάϊος 12, 2005 Παιδιά και τα tagan είναι κορυφή. Αλλά αυτό που είδα σε ένα ξένο site και τρελάθηκα είναι τροφοδοτικό με υδρόψυξή. Η κορυφή της τεχνολογιας και βέβαια αθόρυβο. Αν θέλει κάποιος την διεύθυνση πείτε το μου γιατί τώρα δεν την έχω πρόχειρη. :banging:
Seeker Μάϊος 13, 2005 #26 Μάϊος 13, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi Κάτι zen χωρίς fan λένε? Γενικά είμαι της γνώμης πως τα fanless δεν είναι καλή λύση. Θα ήταν καλύτερα ένα με fan αλλά αθόρυβο (βλέπε Enermax, Tagan).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.