alfaecho Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2020 γεια σασ εχω σκοπο να συνδεσω με powerline απο το διαμερισμα μου (3 οροφο) στο υπογειο το ιντερνετ και απο εκει με ethernet cable se router για να το κάνω wifi. γινεται αυτο ? ευχαριστώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Δεκέμβριος 8, 2020 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2020 4 minutes ago, alfaecho said: γεια σασ εχω σκοπο να συνδεσω με powerline απο το διαμερισμα μου (3 οροφο) στο υπογειο το ιντερνετ και απο εκει με ethernet cable se router για να το κάνω wifi. γινεται αυτο ? ευχαριστώ . Γίνεται, αρκεί να υποστηρίζει τη λειτουργία αυτή το router. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 8, 2020 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2020 48 minutes ago, alfaecho said: γεια σασ εχω σκοπο να συνδεσω με powerline απο το διαμερισμα μου (3 οροφο) στο υπογειο το ιντερνετ και απο εκει με ethernet cable se router για να το κάνω wifi. γινεται αυτο ? ευχαριστώ . 4 όροφοι διαφορά είναι πολύ αμφίβολο αν θα γίνεται με powerline. Ακόμα και αν το πετύχεις, κρατάω επιφυλάξεις για το πόσο αξιοπρεπείς ταχύτητες θα πάρεις. Αν πάντως το καταφέρεις, υπάρχουν powerline που δίνουν wifi, ώστε να μην χρειαστεί το υπόλοιπο που αναφέρεις (να στείλεις με ethernet σε router και από εκεί να δώσεις wifi) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfaecho Δεκέμβριος 9, 2020 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 ginetai omvs apo ethernet se router gia na ginei wi fi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 9, 2020 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 Κάνε διόρθωση του κειμένου σε ελληνικά. Ναι, γίνεται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 9, 2020 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2020 Απο το διαμερισμα μου στον 4ο, δινω με Powerline Net σε 2 αποθηκες. Απο τα 200 Mbps μεγιστα των powerline, πιανω 80-100 περιπου εκαστη. Υπαρxουν Powerline που ειναι και access point στην μια ακρη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfaecho Δεκέμβριος 10, 2020 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2020 (edited) On 9/12/2020 at 3:36 ΜΜ, το μέλος alfaecho έγραψε: On 9/12/2020 at 3:36 ΜΜ, το μέλος alfaecho έγραψε: Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 10, 2020 από alfaecho Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfaecho Δεκέμβριος 10, 2020 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2020 On 9/12/2020 at 3:36 ΜΜ, το μέλος alfaecho έγραψε: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ On 8/12/2020 at 11:28 ΠΜ, το μέλος gdp77 έγραψε: 4 όροφοι διαφορά είναι πολύ αμφίβολο αν θα γίνεται με powerline. Ακόμα και αν το πετύχεις, κρατάω επιφυλάξεις για το πόσο αξιοπρεπείς ταχύτητες θα πάρεις. Αν πάντως το καταφέρεις, υπάρχουν powerline που δίνουν wifi, ώστε να μην χρειαστεί το υπόλοιπο που αναφέρεις (να στείλεις με ethernet σε router και από εκεί να δώσεις wifi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts