Jump to content

Trick to get more stable vdimm on the dfi nf4!

GoriLLakoS

Recommended Posts

το δοκίμασα με την 3.3 (στο θεό γιατί θέλει +0.3) και είναι χειρότερα, δεν αξίζει, εδώ κάναμε αμαν για να πάρουμε τροφόδοσία από την 5άρα και τώρα θα το γυρίσουμε? Δε ξέρω τι προβλήματα έχουν μερική με την πεντάρα αλλά εγώ δεν έχω κανένα.

δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την 5αρα... οσοι θελουν ΜΕΧΡΙ 3.2 το αφηνουν οπως ειναι απο το εργοστασιο, οσοι θελουν οι μνημες να περνουν ΑΚΡΙΒΩΣ 3.3, τοποθετουν το jumperaki εκει που διχνει η φωτο για 3.3. Και ΕΑΝ επιθυμητε να δωσετε ΜΕΧΡΙ 5.0 στις μνημες τοτε το jumperaki παει στην τελευτεα θεση, οπως ειναι στην φωτο. Εαν χρησιμοποιειτε το setting για 5.0 το κυκλωμα ζεστενετε, ενα φανακι για να ψυχει το κυκλωμα ειναι απαραιτητο.

Αρχική απάντηση από Byron [Σήμερα, στις 16:13]

δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την 5αρα... οσοι θελουν ΜΕΧΡΙ 3.2 το αφηνουν οπως ειναι απο το εργοστασιο, οσοι θελουν οι μνημες να περνουν ΑΚΡΙΒΩΣ 3.3, τοποθετουν το jumperaki εκει που διχνει η φωτο για 3.3. Και ΕΑΝ επιθυμητε να δωσετε ΜΕΧΡΙ 5.0 στις μνημες τοτε το jumperaki παει στην τελευτεα θεση, οπως ειναι στην φωτο. Εαν χρησιμοποιειτε το setting για 5.0 το κυκλωμα ζεστενετε, ενα φανακι για να ψυχει το κυκλωμα ειναι απαραιτητο.

Το εχουν εξηγησει τοσες φορες φιλε Byron.. ΔΕΝ δινει 5ν στις μνημες!!!!Απλα μπορεις να δωσεις 3.2-4ν χρησιμοποιωντας την γραμμη 3.3 του τροφοδοτικου.

α ναι... συγνωμη, με τιν τσιβλα στο ματι δεν σκεφτομουνα καθαρα. Nαι μεχρι 4 δινει ... οσο παει to Vdimm στο BIOS.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.