GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2005 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=61632
enduracell Μάϊος 6, 2005 #2 Μάϊος 6, 2005 εγώ έχω 20pino και δεν έχω πρόβλημα αστάθειας με την πεντάρα το μόνο σίγουρο, αλλά θα το δοκιμάσω να δω τι δίνει, αν και νομίζω ότι θα πάει χειρότερα Τhanx Βασίλη.
def Μάϊος 6, 2005 #3 Μάϊος 6, 2005 αν και δεν ασχολουμαι με κλοκαρισμα ειναι πολυ καλο,αλλα ποιες μνημες Βασιλη θα αντεξουν τα 5v;
GoriLLakoS Μάϊος 6, 2005 Author #4 Μάϊος 6, 2005 Αρχική απάντηση από def αν και δεν ασχολουμαι με κλοκαρισμα ειναι πολυ καλο,αλλα ποιες μνημες Βασιλη θα αντεξουν τα 5v; εεε...μονο αυτες που ειναι καμμενες....δεν υπαρχει μνημη(οσο ξερω τουλαχιστον) που να αντεχουν 5volts...εννοει πως οταν αλλαζεις την θεση του jumper (vdimm>3.2V) τοτε η τροφοδοσια τους γινεται απο την 5αρα(γραμμη) του psu σου.....οχι οτι παιρνουν 5V...
GoriLLakoS Μάϊος 6, 2005 Author #6 Μάϊος 6, 2005 Αρχική απάντηση από def δωρο αδωρον βρε καταλαβες τι σου λεω?δεν ειπα οτι δινει 5V στις μνημες....αλλα οτι παιρνει απο την 5αρα του psu....ολα τα psu εχουν(γραμμες)3.3V,5V,12V...οταν στην dfi θες να δωσεις πανω απο 3.2 τοτε η τροφοδοσια των μνημων σταματαει να γινεται απο την 3.3 και πηγαινει στην 5....αλλα με αυτο το ''κολπο'' συνεχιζει να γινεται απο την 3.3 και τα mosfets μενουν κρυα...
haris1984 Μάϊος 6, 2005 #7 Μάϊος 6, 2005 δηλαδη με τα παραπανω βολτ δεν θα ζεστενεται το κυκλωμα τροφοδοσιας των μνημων?το δοκιμασε κανεις?
Athens2004 Μάϊος 6, 2005 #8 Μάϊος 6, 2005 Λογικά έτσι θα είναι . Απο την στιγμή που τα mofset ζεσταίνονται όταν κόβεις v-dimm , τότε είναι που στρεσσάρονται [mofset] . Έστω έχεις τον διακόπτη στο 4v και δίνεις 2.65, τότε ''κρατάνε'' 4-2.65= 1.35 . Εγώ που έχω το jumper στο 3.2 και δίνω 3.2vdimm είναι κρύα . Επίσης όταν δίνω 3.7 με το jumper στο 4vdimm πάλι είναι χλιαρά. Κ.Ο.κ edit . Με αυτό το κολπάκι ουσιαστικά ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 0.1vdimm χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις σε 4vdimm mode [δίνεις 3.3 χωρίς να στρεσάρεις τα mofset] αν κατάλαβα καλά είναι το 3.3rail -->rams χωρίς κολλησεις και με ένα ocz powerstream παράδειγμα κάνεις χρυσές δουλειές . Πάντως καλά είναι και έτσι .
Qlim4X Μάϊος 6, 2005 #9 Μάϊος 6, 2005 Αρχική απάντηση από def αν και δεν ασχολουμαι με κλοκαρισμα ειναι πολυ καλο,αλλα ποιες μνημες Βασιλη θα αντεξουν τα 5v; λετε καμια BH-5 με brainpower να το αντεξουν.......νομιζο οτι ο hipro εχει δοσει μεχρι 4 η 4και κατιαν κανο λαθος διορθοστε με
GoriLLakoS Μάϊος 7, 2005 Author #10 Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr λετε καμια BH-5 με brainpower να το αντεξουν.......νομιζο οτι ο hipro εχει δοσει μεχρι 4 η 4και κατιαν κανο λαθος διορθοστε με ρεεεε....εγω δεν μιλαω ελληνικα η εσεις δεν καταλαβαινετε?η αδικα προσπαθω να τα πω και μιλαω στον τοιχο?Λεμε δεν υπαρχουν τετοιες μνημες,παραμονο εννοει οτι παιρνουν ρευμα απο την 5αρα του τροφοδοτικου.....μα ελεος ρε παιδια....διαβαζετε ενα ενα ποστ και απαντατε σε οποιο σας *******,σκεφτητε λιγο λογικα,διαβαστε ολο το θεμα,κατανοηστε το....και μετα ολα τα αλλα...
jax7480 Μάϊος 7, 2005 #11 Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης ρεεεε....εγω δεν μιλαω ελληνικα η εσεις δεν καταλαβαινετε?η αδικα προσπαθω να τα πω και μιλαω στον τοιχο?Λεμε δεν υπαρχουν τετοιες μνημες,παραμονο εννοει οτι παιρνουν ρευμα απο την 5αρα του τροφοδοτικου.....μα ελεος ρε παιδια....διαβαζετε ενα ενα ποστ και απαντατε σε οποιο σας *******,σκεφτητε λιγο λογικα,διαβαστε ολο το θεμα,κατανοηστε το....και μετα ολα τα αλλα... Βασιλη χαλαρωσε λιγο ρε συ.Επισης επειτα απο μελετη και μια καμμενη μητρικη, υπαρχουν μνημες που αντεχουν στα 5volt εστω και για 1-2 λεπτα.
def Μάϊος 7, 2005 #12 Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης ρεεεε....εγω δεν μιλαω ελληνικα η εσεις δεν καταλαβαινετε?η αδικα προσπαθω να τα πω και μιλαω στον τοιχο?Λεμε δεν υπαρχουν τετοιες μνημες,παραμονο εννοει οτι παιρνουν ρευμα απο την 5αρα του τροφοδοτικου.....μα ελεος ρε παιδια....διαβαζετε ενα ενα ποστ και απαντατε σε οποιο σας *******,σκεφτητε λιγο λογικα,διαβαστε ολο το θεμα,κατανοηστε το....και μετα ολα τα αλλα... Βασιλη πρεπει να δειξεις λιγο κατανοηση σε μενα τουλαχιστον σε ρωταω γιατι δεν ξερω και θελω να μαθω.φιλικα :flower:
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #13 Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Βασιλη χαλαρωσε λιγο ρε συ.Επισης επειτα απο μελετη και μια καμμενη μητρικη, υπαρχουν μνημες που αντεχουν στα 5volt εστω και για 1-2 λεπτα. σαν????
def Μάϊος 7, 2005 #15 Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller σου μπαινουν ιδεες? μην τον λες τετοια τον Αλεξ :hehe:
chros26_ Μάϊος 7, 2005 #16 Μάϊος 7, 2005 ωχ... θα γίνει κάνα πυροτέχνημα, και μετά θα φταίει η dfi.....
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #17 Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller σου μπαινουν ιδεες? βασικα δεν εχω dfi για να δοσω τοσο ρευμα........ αλλα και παλι σε τι μνημες θα το δοσω πρεπει να βρω καποιες που να θελουν να πεθανουν(hipro said that) τα BH-5 λετε να αντεξουν???
jax7480 Μάϊος 7, 2005 #18 Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr βασικα δεν εχω dfi για να δοσω τοσο ρευμα........αλλα και παλι σε τι μνημες θα το δοσω πρεπει να βρω καποιες που να θελουν να πεθανουν(hipro said that)τα BH-5 λετε να αντεξουν??? Κατι BH-6 που εχουν δοκιμαστει για λιγο ομως, αφου κοκκινησε το Heat Spreader, το πηραμε χαμπαρι και τις κλεισαμε. Καηκε ενα μοσφετ το οποιο ηταν για το φιλτραρισμα, και ολη η 5αρα εδωσε κατ'ευθειαν στις μνημες. Επειδη συνηθως η 5αρα ΔΕΝ δινει ποτε στις μνημες αλλα η 3.3 να πω οτι η μητρικη ηταν μια DFI Nforce2 Ultra.
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #19 Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Κατι BH-6 που εχουν δοκιμαστει για λιγο ομως, αφου κοκκινησε το Heat Spreader, το πηραμε χαμπαρι και τις κλεισαμε. Καηκε ενα μοσφετ το οποιο ηταν για το φιλτραρισμα, και ολη η 5αρα εδωσε κατ'ευθειαν στις μνημες. Επειδη συνηθως η 5αρα ΔΕΝ δινει ποτε στις μνημες αλλα η 3.3 να πω οτι η μητρικη ηταν μια DFI Nforce2 Ultra. οντος κοκκινισε????δεν τις φυσαγε κανενα ανεμιστιρακι ρε συ????
chroma Μάϊος 8, 2005 #20 Μάϊος 8, 2005 Σταθερότερο vdimm από τη 5ρα δύσκολα θα γίνει αφού μέχρι και 3.9 δε κουνάει καθόλου, βράχος. Τώρα αν κάποιος δε θέλει να ψύξει τη γωνία, τότε έχει νόημα το trick. Επίσης με 20πινο, χωρίς ανταπτορα παίζει μια χαρά από τα 5, τουλάχιστον έπαιξε σε εμένα ένα μήνα σερί. Μετά το γύρισα σε 24πινο χωρίς πολύ αισθητές διαφορες, μόνο όταν τραβούσε τον άμπακα το cpu. Αμα την ακούσει κάτι στο εξάμηνο με το 20πινο, δε γνωρίζω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.