Jump to content

θεση για ανεμηστηρακια

def

Recommended Posts

παιδια εχω μπερδευτει το κουτι μου εχει 7 ανεμηστηρακια της THERLMATAKE ,2 στο πλαινο πορτακι 2 κατω απο το τροφοδοτικο 2 απο την μπροστινη προσοψη και 1 απο πανω.τωρα

βαζοντας το χερι μου στις τρυπες που βγαινει οαερας βγαζει κρυο αερα,ζεστο δεν επρεπε να βγαζει κανονοκα; στο πορτακι που εχει τα 2 ανεμηστηρακια η μαρκα που αναγραφεται πρεπει να ειναι απο μπροστα η απο πισω;

Σε όσα ανεμιστηράκια έχω εγώ έχει ένα βελάκι στο πλάγιο μέρος που λέει πώς πάει το airflow, κοίτα και στα δικά σου λογικά θα έχει. Αλλιώς απλά νιώσε την ροή του αέρα και βάλτα ανάλογα. :)

εαν δεν εχεις ιδιατερα αυξημενες θερμοκρασιες εσωτερικου

δεν ειναι αναγκαστικο το να βγαζει ζεστο αερα το κουτι σου....

σιγουρα παντως θα βγαζει πιο θερμο αερα απο αυτον του περιβαλλοντος....

στα ανεμιστηρακια το αυτοκολλητο με την μαρκα

μπαινει στην πλευρα απο την οποια φευγει ο αερας

post-166-1416071892,079_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

εαν δεν εχεις ιδιατερα αυξημενες θερμοκρασιες εσωτερικου

δεν ειναι αναγκαστικο το να βγαζει ζεστο αερα το κουτι σου....

σιγουρα παντως θα βγαζει πιο θερμο αερα απο αυτον του περιβαλλοντος....

στα ανεμιστηρακια το αυτοκολλητο με την μαρκα

μπαινει στην πλευρα απο την οποια φευγει ο αερας

:T: :T: :T:

defouli

το κουτακι σου εχει απο τις καλητερες ροες αερα αν εξερεσεις οτι δεν χρισιμοποιη 12αρια ανεμιστιρακια

εγω εχω το XASER III και εχω βαλει παντου τα smart fas τις thermaltake και στις χαμιλες στροφες ειναι αθοριβα και εχω εσωτερικη θερμοκρασια 32 ενο στο φουλ που κανουν λιγο θορυβο εχω 25-27

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Βασικά ρε παιδιά λίγο μπάχαλο δεν πρέπει να γίνεται με 7 ανεμιστήρες σε ένα τόσο μικρό κουτί;

αυτο οσο αφορα τα καλοδια κατα τα αλλα ειναι μια χαρα απο επιδοσεις

Ρε άσε τις επιδόσεις... Εγώ λέω για τη ροή του αέρα. Το κουτί είναι τόσο μικρό για τον αριθμό των ανεμιστήρων που δεν προλαβαίνει να μπει ο αέρας και έχει βγει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.