def Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2005 παιδια εχω μπερδευτει το κουτι μου εχει 7 ανεμηστηρακια της THERLMATAKE ,2 στο πλαινο πορτακι 2 κατω απο το τροφοδοτικο 2 απο την μπροστινη προσοψη και 1 απο πανω.τωρα βαζοντας το χερι μου στις τρυπες που βγαινει οαερας βγαζει κρυο αερα,ζεστο δεν επρεπε να βγαζει κανονοκα; στο πορτακι που εχει τα 2 ανεμηστηρακια η μαρκα που αναγραφεται πρεπει να ειναι απο μπροστα η απο πισω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Μάϊος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Σε όσα ανεμιστηράκια έχω εγώ έχει ένα βελάκι στο πλάγιο μέρος που λέει πώς πάει το airflow, κοίτα και στα δικά σου λογικά θα έχει. Αλλιώς απλά νιώσε την ροή του αέρα και βάλτα ανάλογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 εαν δεν εχεις ιδιατερα αυξημενες θερμοκρασιες εσωτερικου δεν ειναι αναγκαστικο το να βγαζει ζεστο αερα το κουτι σου.... σιγουρα παντως θα βγαζει πιο θερμο αερα απο αυτον του περιβαλλοντος.... στα ανεμιστηρακια το αυτοκολλητο με την μαρκα μπαινει στην πλευρα απο την οποια φευγει ο αερας Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης εαν δεν εχεις ιδιατερα αυξημενες θερμοκρασιες εσωτερικου δεν ειναι αναγκαστικο το να βγαζει ζεστο αερα το κουτι σου.... σιγουρα παντως θα βγαζει πιο θερμο αερα απο αυτον του περιβαλλοντος.... στα ανεμιστηρακια το αυτοκολλητο με την μαρκα μπαινει στην πλευρα απο την οποια φευγει ο αερας :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 defouliτο κουτακι σου εχει απο τις καλητερες ροες αερα αν εξερεσεις οτι δεν χρισιμοποιη 12αρια ανεμιστιρακιαεγω εχω το XASER III και εχω βαλει παντου τα smart fas τις thermaltake και στις χαμιλες στροφες ειναι αθοριβα και εχω εσωτερικη θερμοκρασια 32 ενο στο φουλ που κανουν λιγο θορυβο εχω 25-27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 και κατι αλο τα μπροστα να βαζουν αερα μαζι με τα πλαινα στο πορτακικαι τα υπολιπα μαζι με το τροφοδοτικο να βγαζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Βασικά ρε παιδιά λίγο μπάχαλο δεν πρέπει να γίνεται με 7 ανεμιστήρες σε ένα τόσο μικρό κουτί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Βασικά ρε παιδιά λίγο μπάχαλο δεν πρέπει να γίνεται με 7 ανεμιστήρες σε ένα τόσο μικρό κουτί; αυτο οσο αφορα τα καλοδια κατα τα αλλα ειναι μια χαρα απο επιδοσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Ρε άσε τις επιδόσεις... Εγώ λέω για τη ροή του αέρα. Το κουτί είναι τόσο μικρό για τον αριθμό των ανεμιστήρων που δεν προλαβαίνει να μπει ο αέρας και έχει βγει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 εεεεεεεεεεεεεεε...............μια χαρα μπενει και βγενει.στο δικο μου παντος ειναι μια χαρα και απο επιδοσεις εισαι jet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.