skepasti21 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2020 Χαιρετώ άπαντες.... Μπαίνω στο ψητό, ψάχνομαι να αγοράσω για τα Χριστούγεννα το γιο μου ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο αλλά στο ψάξιμο χάθηκα, δοκίμασα την τύχη μου να ψαξω την μάρκα NIKKON από τότε που ήμουν εγώ παιδί ,είμαι 37, αλλά δεν υπάρχει. Ο γιος μου είναι 8 και θέλω κάτι ρε παιδιά να μην χαλάσει στην 3η βόλτα. Ποιες είναι οι επώνυμες μάρκες σήμερα?? Γνωρίζει κάποιος?? Εννοείται ότι δεν θέλω κόστος σε 3ψηφιο νούμερο.... LoL Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 2, 2020 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2020 Νομίζω ότι στα παιχνιδάδικα θα βρεις επιλογές γύρω στα 50-100 ευρώ. Παιχνιδάδικα τύπου Μουστάκας / Τζάμπο. Τώρα σαν ποιότητα, ξεχνάς παιχνιδάδικα και πρέπει να πάρεις επώνυμο λόγω ανταλλακτικών. Επώνυμο και τότε και τώρα, το ισοδύναμο είναι στα 200-300 ευρώ. Το πιο φτηνό που μπορείς να πάρεις είναι στα 100 ευρώ ΚΙΤ με άλλα 50 περίπου για τηλεκατεύθυνση, αν τα παραγγείλεις από Αγγλία που έχουν διάφορες προσφορές. Σαν σασί, Tamiya TT-02B που το έχω (από τα ... μοντέρνα) κάνει παπάδες. Είχα πάρει αυτό το 2015: Fusion Hobbies - Tamiya Neo Scorcher - TT02B 58568 Radio Control RC Model Car WWW.FUSIONHOBBIES.COM Tamiya Neo Scorcher - TT02B 58568 Radio Control RC Model Car Πολύ καλό σασί που δεν σπάει ακόμη και με πτώσεις. Αντίθετα το Tamiya grasshopper 2 του 1990, έχω αλλάξει 3-4 σασί επειδή σπάνε οι πύργοι της μπροστινής ανάρτησης. Φυσικά κι εδώ ισχύει ότι αν θες αναβαθμίσεις κλπ. θα πας κοντά στα 500 ευρώ. Οπότε καλύτερα να δοκιμάσεις για αρχή τον κινέζο του Τζάμπο με 50 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 2, 2020 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2020 Αν ειναι 8 χρονών δεν τον κόβω να έχει έγνοια ότι δεν πρέπει να το κοπανήσει γιατί θα πάνε για πέταμα 100 ευρώ. Πάρε κάτι φθηνό και ανθεκτικό (πχ μαλακά πλαστικά στις άκρες ή κόλλα εσύ κανένα σφουγγαροειδές υλικό - δεν νομίζω να νοιάξει στον 8χρονο) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 2, 2020 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2020 https://www.skroutz.gr/s/25332965/Nikko-Velocitrax-Electric-Neon-Green-10032.html?from=catspan Και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες δύο ζευγάρια (ένα να δουλεύει, ένα να φορτίζει) και είσαι έτοιμος. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Δεκέμβριος 2, 2020 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2020 να ξερεις αυτα τα νικκον και του jumbo,αν παθει κατι,δε θα εχει ανταλλακτικα,σπαει και το φτιαχνεις μονο σου με κολλα ή καμια πατέντα. Προτείνω κατι τετοιο. 1/18 SCALE 4WD EP CAR MONSTER TRUCK RTR HOBBYLAND.GR Ready to Run with 4WD Shaft DriveUnique Gearbox Design for Low CGLight & High Impact ArmsBig Bored ShocksUnique Steering System with Front Universal Joint ShaftsReinforced Upper Plate to... 2 ειχα παρει για τα ανιψακια μου.6-7 χρονων.μεγαλες ταχυτητες με σχεση τα συμβατικα,οποτε θα πρεπει να τους το μαθεις σιγα σιγα. 30min χρόνος παιχνιδιου με τη μαμα μπαταρία και θελει κανα 3ωρο φορτισμα.απλα οτι και να παθει,τουλαχιστον το ιδιο το μαγαζι εχει ανταλλακτικα για τα παντα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 2, 2020 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2020 Εγώ ήθελα κάτι σε ερπύστριες για να θυμηθώ και γω τα παλιά μου (turbo traxx κλπ) και τους πήρα αυτό και είναι μια χαρά. Βγάζει κανα 20λεπτο παιχνίδι. Nikko - VelociTrax - Controllable Car - Remote Control Car 360 Degree Rotation - RC Car with Battery - Caterpillar Vehicle for Kids - 22 x 31 x 18 cm - Orange: Amazon.de: Spielzeug WWW.AMAZON.DE Nikko - VelociTrax - Controllable Car - Remote Control Car 360 Degree Rotation - RC Car with Battery - Caterpillar Vehicle for Kids - 22 x 31 x 18 cm - Orange: Amazon.de: Spielzeug 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 2, 2020 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2020 (edited) τσέκαρε τα Absima - Modster που είναι 70-90€, σασί-καλούπι είναι τα ίδια με αυτά που βρίσκεις από banggood/gearbest, ο καθένας όπως θέλει τα ονομάζει, οπότε μπορείς να βρεις ανταλλακτικά από εκεί αν δεν βρεις εδώ. Ρώτησε στο κατάστημα τι παίζει με ανταλλακτικά https://technokap.gr/?orderby=price&product_cat=off-road τα AMewi απέφυγε τα, εκτός αν θες να τα παρεις για σένα ή για να το κοιτάς Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 2, 2020 από idonthave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 2, 2020 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2020 Grasshopper 1 re-release (αυτό το πήρα το 2016). Τώρα για πιο καγκουριές προτείνω quadcopter : 13044445_1536810533291498_1280727762_n.mp4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ennia Δεκέμβριος 6, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2020 Το έχω πάνω από 20 χρόνια. Τώρα ψάχνομαι και εγώ για κάτι πιο καινούργιο και δυνατό. Αλλά τη δουλειά του την κάνει μες στην καραντίνα. Αν ήταν και 4χ4 θα ήταν τέλειο. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Δεκέμβριος 7, 2020 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2020 Καλησπέρα. Μιας και εγώ σε κάποια φάση είχα δει για το παιδί μου 3όν ετών Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι περίπου στο 50άρικο (δεν θα αντέξει πολυ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts