Jonys Μάϊος 6, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 γενικά ρωτάω (προφανώς 11 και skinny13 είναι καλύτερα τουλάχηστον έτσι νομίζω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 6, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Jonys γενικά ρωτάω (προφανώς 11 και skinny13 είναι καλύτερα τουλάχηστον έτσι νομίζω) οσο για του 11 να εισαι σιγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Μάϊος 6, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 για το peltier τι λές να βάλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 κανα 400αριθα σε φερει στους πλιν βαθμουςδες ενα καλο thread που εχει κανει ο darkcount Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Μάϊος 7, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 :OT: «Υγρές ....απορίες» Πιασάρικος ο τίτλος, αλλά θυμίζει λίγο ...........τίτλο από τσόντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Μάϊος 7, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Sbeetle [Σήμερα, στις 01:00] :OT: «Υγρές ....απορίες» Πιασάρικος ο τίτλος, αλλά θυμίζει λίγο ...........τίτλο από τσόντα LOL :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 τα τεκ ειναι ολοκληρος μπελας αλλα με ενα οραιο αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Jonys για το peltier τι λές να βάλω? Τί πέταξα κοτσάνα δεν είναι τo peltier κατάληλο για υδρόψυξη? ειναι καταληλο αλλα πολυ ακριβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Μάϊος 7, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Κοίτα εδώ εμένα δεν μου φένονται και πολύ ακριβά.’μα βάλω peltier στον cpu και στην vga θα πρέπει να τα μονόσω σωστά πώς τα μονόνεις ξέρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 δες αναλιτικοτερα τα παντα για οσο αφορα τα teksαπο εναν tekmasterπατα με Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 7, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Jony, μιας και ακομα δεν εχεις στησει το πρωτο σου συστημα υδροψυξης, καλο θα ηταν για αρχη να μην ασχοληθεις με peltier.Εκτος απο μονωση, χρειαζονται και ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ τροφοδοτικο γιατι τα 400Watt που ζηταει για να δουλεψει ειναι πολλα. Εκτος αυτου ο επεξεργαστης σου, λογω της μικρης επιφανειας που εχει για να απαγει την θερμοτητα δεν ενδεικνυται για κατι τετοιο. Θα προτεινα, να αγορασεις ενα μπλοκ, απο οποιον θελεις, ειτε eleven, ειτε skinny13, να παρεις και ενα ψυγειο για αρχη οτι πιο απλο βρεις, μια αντλια κλασικη(L20) και σιγα-σιγα μολις μαθεις τα βασικα αρχιζεις και επεκτεινεις το συστημα(vga block, καλυτερο ψυγειο και μετα peltier). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Μάϊος 7, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Έχω στήσει υδρόψυξη αλλά επειδή το pc μου χάλασε την πούλησα σε έναν φίλο όσω για το τροφοδοτικό το ξέρω δεν ξέρω που να βρώ όμως μήπως ξέρεις εσύ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Jony, μιας και ακομα δεν εχεις στησει το πρωτο σου συστημα υδροψυξης, καλο θα ηταν για αρχη να μην ασχοληθεις με peltier.Εκτος απο μονωση, χρειαζονται και ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ τροφοδοτικο γιατι τα 400Watt που ζηταει για να δουλεψει ειναι πολλα. Εκτος αυτου ο επεξεργαστης σου, λογω της μικρης επιφανειας που εχει για να απαγει την θερμοτητα δεν ενδεικνυται για κατι τετοιο. Θα προτεινα, να αγορασεις ενα μπλοκ, απο οποιον θελεις, ειτε eleven, ειτε skinny13, να παρεις και ενα ψυγειο για αρχη οτι πιο απλο βρεις, μια αντλια κλασικη(L20) και σιγα-σιγα μολις μαθεις τα βασικα αρχιζεις και επεκτεινεις το συστημα(vga block, καλυτερο ψυγειο και μετα peltier). ομως ρε jax αν ειναι διατεθυμενος να τα χοσει γιατι να μην αρχισει απο την αρχη δυνατα???οσο για τα τεκς ειναι αλο κεφαλεω.......και εχεις απολυτο δικιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Μάϊος 7, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Μήπως να βολευτώ με peltier των 226W άλλωστε ο επεξεργαστής μου Sempron είναι και μπορεί να αλαχτεί με barton άμα βρώ.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Jonys Μήπως να βολευτώ με peltier των 226W άλλωστε ο επεξεργαστής μου Sempron είναι και μπορεί να αλαχτεί με barton άμα βρώ.? ρε μια ιδεα σου ειπα τα τεκς ειναι πολυ μπελαλιδικα...........ξεχοριστα τροφοδοτικα μονοσεις κτλ κτλ...εχει πολυ δουλια.καλητερα μινε σε ενα καλο νερακι και θα γλιτοσεις πολλα λευτα και κοπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 και κατι αλλο.καλητερα να παρεις ενα phase με λιγοτερα λευτα απ ολα αυτα και με πολυ χαμιλοτερες θερμοκρασιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Μάϊος 7, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Phase δεν μπορώ να φτιάξω το peltier εύκολο το βρίσκω άμα μου πούλαγε κάποιος καλό phase σε καλή τιμή τότε μάλον θα το παίρνα αλλά εγώ επίσης θέλω 24/7 αντέ να γεμίζω με r404 ή ότι άλλο χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Jonys Phase δεν μπορώ να φτιάξω το peltier εύκολο το βρίσκω άμα μου πούλαγε κάποιος καλό phase σε καλή τιμή τότε μάλον θα το παίρνα αλλά εγώ επίσης θέλω 24/7 αντέ να γεμίζω με r404 ή ότι άλλο χρειάζεται. δεν ειναι αναγκη να το φτιαξεις εσυ.............. στο φτιαχνουν αλοι για σενα και τους πληρονεις δουλια και τα εξαρτηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Μάϊος 7, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 και πόσω κάνει? (πάνω κάτω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 γυρο στα 250-300 και θα αγκιζεις τουσ -40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.