Jonys Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2005 Το radiator εδώ είναι καλό σκοπεύω να βάλω δυο για καλύτερη απόδοση η αντλία μου είναι 2000l/h και θα βάλω και άλλη αν χρηάζεταιξέχασα να αναφέρω θα έχει μπλόκ σε cpu,vga και ίσως και στο chipset... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Ακόμα και 2 τέτοια ψυγεία είναι μικρα συγκριτικά με αυτά που θέλεις να ψύξεις! :nuke: Σου κρούω τον κώδωνα του κινδύνου! !!!!! Με τα λεφτα που κάνουν 2 ίδια τέτοια αγοράζεισ καλυτερα απο το ίδιο καταστημα πολύ καλυτερο ψυγείο, με 3 συνολικα θέσεισ για ανεμιστήρες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Μάϊος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Μάλον με κόβω να παίρνω ένα μεγάλο από αυτοκίνητο γιατι και το black ice III που φαντάζωμαι λες δεν νομίζω να μου φτάνει αλλά πρέπει να βρώ συνεργίο που να πουλάει και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Jonys Το radiator εδώ είναι καλό σκοπεύω να βάλω δυο για καλύτερη απόδοση η αντλία μου είναι 2000l/h και θα βάλω και άλλη αν χρηάζεταιξέχασα να αναφέρω θα έχει μπλόκ σε cpu,vga και ίσως και στο chipset... πια αντλια εχεις και εχει τοσα λιτρα υπερβολικο μου φενετεγαι ψιγια αν ειναι κιτα το ιδιο αλλα στην εκδοση που ειναι πιο παχηαλλιος πηγενε σε κανενα με 2-3ανεμιστιρακια 12αριαη το καλητερα σε trancit που ειναι και πιο φτινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Μάϊος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Η αντλία είναι sumperisible pump και είναι το μοντέλο SP-3800 την πλήρωσα γύρω στα 30 ευρώ σε pet shop και δουλεύει άψογα ούτε πολύ θόρυβο κάνει ούτε υπερθερμένεται άμα την βυθίσεις στο νερό η βάλεις έναν ανεμηστήρα να την φυσά είσαι οκ.Λες το ψυγείο του trancit να φτάνει και μήπως μπορείς να μου πείς που μπορώ να προμηθευτώ στην Αθήνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Μάϊος 6, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 αυτό λές να είναι καλό μην ξεχνάς οτι η ροή τις αντλίας είναι 2000l/h και πως θα ήταν καλύτερο να τα συνδέσω τανκ-αντλί-ψυγείο-μπλοκ-μπλοκ ή τανκ-ψυγείο-αντλία-μπλοκ-μπλοκ..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Jonys αυτό λές να είναι καλό μην ξεχνάς οτι η ροή τις αντλίας είναι 2000l/h και πως θα ήταν καλύτερο να τα συνδέσω τανκ-αντλί-ψυγείο-μπλοκ-μπλοκ ή τανκ-ψυγείο-αντλία-μπλοκ-μπλοκ..? δεν το εχω δει καθολου αυτο το ψυγειο και δεν ξερο απο επιδοσεις πος παει αλλα ειναι πολλα τα ευρο..............πιο φτινο θα ειναι να παρεις 2 τρανζιτ...παντος με ενα τρανζιτ εισια αρχοντας.στηλε ενα pm στον χρηστη eleven αν ειναι να σου στηλει ενα ετιμο με οτο ρακορ θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 οσο για συνδεσμολογια το καλητερο που πιστευω ειναιαντλια=>ψυγειο=>μπλοκ=>μπλοκ=>τανκ=>αντλιααμα ειναι για 2 ψιγιααντλια=>ψυγειο=>μπλοκ=>μπλοκ=>ψυγει=>τανκ=>αντλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Μάϊος 6, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 ’μα πάρω δυο trancit μαζί με τα μεταφορικά πόσο κοστίζουν (με ρακόρ επάνω)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 απο 100 εος 120 αν θυμαμε καλα και τα 2να ξερεις ορι το καθε ενα βελει 2 120αριδες και θα πρεπει να φτιαξεις ενα shroud για να μπουνε πανο οι ανεμιστιρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Μάϊος 6, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 το ξέρω αντέ να φτιάχνω 2 shroud.... τέσπα και κάτι off topic τελίως τα μπλόκ του skinny 13 ξέρεις αν είναι καλά γιατί από αυτόν σκέφτομαι να πάρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 6, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 κατι εχω ακουσι αλλα οχι πολλα αυτο που συνιστουν ολοι ανεπιφιλαχτα εναι του eleven οτι και να παρεις ειναι θεικα cpu, vga, chipset Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Μάϊος 6, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Για πες δλδ αν ξέρεις αμα πάρω τα δύο trancit και 1 μπλόκ για cpu,1 για vga και 1 για chipset πόσο περίπου θα μου κοστίσει μαζι με τα μεταφορικά. (σόρυ άμα κατάντησα σπαστηκός αλλά θέλω την ποιό καλή υδρόψυξη για να πετύχω extreme overclocking ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 6, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Jonys Για πες δλδ αν ξέρεις αμα πάρω τα δύο trancit και 1 μπλόκ για cpu,1 για vga και 1 για chipset πόσο περίπου θα μου κοστίσει μαζι με τα μεταφορικά. (σόρυ άμα κατάντησα σπαστηκός αλλά θέλω την ποιό καλή υδρόψυξη για να πετύχω extreme overclocking ) τοτε βαλε πανο και κανα τεκ lolololol ολα αυτα γυρο στα 250-300 αλλα για σιγουρια ροτα τον eleven αυτος θα σου καθορισει τιμες αν παρεις ολα αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Μάϊος 6, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Σε ευχαρηστώ πολύ φίλε θα έβαζα phase change αλλά δεν έχω ιδέα που να αγοράσω τα υλικά ούτε είμαι κανένας έμπειρος για τέτοια. Γιάννης by the way Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 6, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 για phase το θεμα ειναι οτι θα σου καληπτι μονο cpuαλλα παλλι στα ιδια λευτα θα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Μάϊος 6, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Γιατί να βάλεις 2 ψυγεία από transit;Υπερβολικό μου μοιάζει.Τι θα ψύξεις (εννοώ τι cpu , τι vga , τι chipset); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Μάϊος 6, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 21:57] για phase το θεμα ειναι οτι θα σου καληπτι μονο cpuαλλα παλλι στα ιδια λευτα θα ειναι. Δεν είναι άσχημη ιδέα γιατί με phase change θα μπορέσω να τερματήσω τον cpu (sempron 3000) τουλάχηστον έτσι πιστεύω.Όσο για τα 2 ψυγεία επειδή θα έχω 3 μπλοκ και θέλω να κάνω όσο καλύτερο o\c μπορώ και στον cpu και στην vga (9800 pro σκοπεύω να πάρω αλλά δεν έχω αποφασήσει απο ποιά εταιρία αν μπορείτε να βοηθήσετε) και στο chipset (ABIT KV7 μαμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Μάϊος 6, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Το WATERBLOCK DANGERDEN MAZE3 είναι καλό?????Και κάτι άλλο peltier να βάλω έβαλα στο μάτι ενα που είναι 400W και αν το βάλω θα χρηάζομαι 500 τροφοδοτηκό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 6, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Jonys Το WATERBLOCK DANGERDEN MAZE3 είναι καλό????? σε σχεσι με πιο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.