tzitzikas2 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2020 καλησπέρα. έχω έναν Ryzen 5 3400g και μητρική Asrock A320M και 1 module 8gb ddr4 2400mhz. είναι στην slot 2. η μητρική έχει 2 slots. Τα ενσωματωμένα γραφικά δεσμεύουν 2gb ram. Έχω αγοράσει ένα ίδιο ακριβώς module ram 8gb. Αν το βάλω στην slot 1 θα έχω προς χρήση συνολικά 12gb. επειδή τα 2gb του dimm 2 δεσμεύονται απο τα ενσωματωμένα γραφικά, βάζοντας ένα ακόμα module 8gb, θα δουλεύει dual channel το σύστημα των 2 module? επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται να κάνω καποια ρύθμιση στο bios ή το βάζω και δουλεύουν όλα απο μόνα τους στα windows 10. ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Δεκέμβριος 1, 2020 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2020 Με ένα ίδιο module θα έχεις dual channel με 20-30% καλύτερες επιδόσεις στα γραφικά και 14GB RAM ελεύθερα. Δεν θα χρειαστείς ρυθμίσεις αν είναι ίδια τα χαρακτηριστικά των 2 μνημών. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas2 Δεκέμβριος 1, 2020 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2020 Ναι είναι ίδια ακριβώς. Σε ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts