ikaros19 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2005 Αγόρασα πριν λίγες μέρες το ενλόγο πληκτρολόγιο και mouse....Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος αν και στην αρχή ήμουν έτοιμος να το γυρίσω πίσω γιατί ίχα πρόβλημα με την σύνδεση του πληκτρολογίου....και χρειάστηκε 2 φορές να βγάλω και να ξαναβάλω τους drivers....Βέβαια δεν ξαναέκανε τίποτα και έτσι είπα να το κρατήσω...Είναι bluetooth hub (μέχρι 7 συσκευές) και έχω συνδεσει το κινητό μου και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.....Η εμβέλεια του πληκτρολογίου και του mouse είναι...τι να πω...άκρως ικανοποιητική...Πιάνει σε όλο το σπίτι χωρίς καθυστέρηση....Το mouse επαναφορτιζόμενο με την βάση του...Η μπαταρία του μόνο δεν κρατάει τόσο πολύ...Σε συνεχής χρήση κανα 5 ωρο....Για τις δικές μου ανάγκες είναι υπερ αρκετό...Εξάλλου δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω 5 ώρες σερή μπροστά από το PC...Ένα διάλειμα θα το κάνω...Μπαίνει στην βάση του και ξαναφορτίζει....Γενικώς δεν με έχει αφήσει ποτέ....Η τιμή του στα 150 ευρώ....Την θεωρώ λογική για αυτά που προσφέρει...Το συνηστώ ανεπιφύλαχτα σε όλους...Περιμένω τα σχόλιά σας....Ειδικά αν το έχετε χρησιμοποιήσει!Το link εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.