Jump to content

Φτηνό notebook 600-700 Eyro

gto234

Recommended Posts

Τώρα τελευταία βλέπω κάτι notebook με καλά χαρκτηριστικά και εξευτελιστική τιμή.

Π.χ. το Acer Aspire 1414WLMi στα 630 τελική από το chipshop(τι παίζει με το μαγαζί αυτο;Βαράει αβέρτα τις τιμες του eshop και το βλέπω πάντα πρώτο στη λίστα του skroutz.gr.Είναι αξιόπιστο; ) με χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής: Intel Celeron 1.3 GHz

Οθόνη: 15.4 ίντσες XGA TFT LCD με 1280x800 ανάλυση και 16.7

εκατομμύρια χρώματα.

Μνήμη: 512 MB (2 Χ 256), επεκτάσιμη στα 2 GB

Σκληρός Δίσκος: 40 GB ATA-100

Οπτικός Δίσκος: DVD-RW

Floppy Disk: Οχι.

Κάρτα Γραφικών: Ενσωματωμένη με 64MB κοινόχρηστης μνήμης

Modem: Integrated V.92 56Kbps Fax/Modem

Κάρτα Δικτύου: 10/100 Mbps Fast Ethernet

Θύρες επικοινωνίας: 4 x USB 2.0, 1 x Firewire, 1 x InfraRed, 1 x

RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x external VGA, 1 x microphone/ line-in jack, 1 x

headphone-out jack, 1 x DC-in jack for AC adapter

Το κουφό είναι ότι το laptop αυτό σύμφωνα με το αμερικάνικο site της acer έχει crystalbright οθόνη!Αληθέυει αυτό ή απλά είναι διαφορετικό το αμερικάνικο μοντέλο;

Ξέρει κανείς να μου απαντήσει;

Επίσης το Acer Travelmate 2303WLMi στα 665 με χαρακτηριστικα

CPU FAMILY:CELERON, FREQUENCY:1500MHZ, MEMORY CAPACITY:512MB, MAX MEMORY:2048MB, HARD DISK:60GB, CD READ SPEED:24, DVD READ SPEED:8, CD R/W SPEED:10, DVD WRITE SPEED:4.0, DISPLAY TYPE:TFT, DIAGONAL SIZE:15,4'', MAX RESOLUTION:1280x800, OPERATING SYSTEM:WINDOWS XP HOME GREEK, FEATURES:WIRELESS,MODEM,DVD-RW,3xUSB,ETHERNET 10/100, ΒΑΡΟΣ:2950gr, ΕΓΓΥΗΣΗ:1 ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

Ποιό από τα δύο μου προτείνετε για αγορά;Η χρήση του θα είναι κυρίως office εφαρμογες κ καμμιά ταινία-αντιγραφή.

O celeron ο κανονικός ναι είναι πεταμένα λεφτά,ο celeron όμως που έχουν τα μηχανήματα αυτά είναι στην ουσία pentium M με 512ΚΒ ή 1ΜΒ cache και κομμένη την διαχείριση ενέργειας.Αν λοιπόν θεωρήσουμε ότι οι pentium M είναι πολύ καλοί τότε δε νομίζω ο celeron με μισή cache να τα πάει άσχημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.