Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

φοβερο αυτο το πραγμα...

Ολο το fb εχει γεμισει απο πανσεληνους και "ρομαντικες" στιγμες σα να μην εχουν ξαναδει ποτε στη ζωη τους.

[MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] μαρεσει που εκανες και like το ποστ μου πριν που ρωτησα τον Ζαννη :p

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION] ΕΔΩ που πρεπει να κανεις HDR ΔΕΝ κανεις............τσκ τσκ

φοβερο αυτο το πραγμα...

Ολο το fb εχει γεμισει απο πανσεληνους και "ρομαντικες" στιγμες σα να μην εχουν ξαναδει ποτε στη ζωη τους.

[MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] μαρεσει που εκανες και like το ποστ μου πριν που ρωτησα τον Ζαννη :p

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION] ΕΔΩ που πρεπει να κανεις HDR ΔΕΝ κανεις............τσκ τσκ

αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ ηθελα να γράψω κι εγω :p

Μην μου βιάζεστε :D

Έχω υλικό και για HDR, απλά βαριόμουνα να ασχοληθώ.

Later on

αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ ηθελα να γράψω κι εγω :p

Δεν ξέρω γιατί, αλλά όπως και αν το έκανα δεν έβγαινε κάτι που να μου άρεσε παραπάνω από την non-HDR photo.

Ρίχτε καμμιά δοκιμή αν θέλετε.

Sunset_HDR.rar

9571622092_8f4cfa9f5e_c.jpg

Samsung NX1000 + Samsung 12-24mm

15 sec

800 Iso

F/8

14mm

Το γνωστο Αυγουστιατικο Φεγγαρι που εχει γεμισει το internet οπου ειχε συννεφια το βραδυ και δεν μου εκανε την χαρη, πηγα στα 800 Iso γιατι σε παραπανω χρονο μου εβγαιναν χαλια τα Light trails απο τα αυτοκινητα, δεν ξερω πως σας φαινεται στην οθονη σας γιατι προσφατα βλεπω αρκετες χρωματικες διαφορες απο οθονη σε οθονη και πρεπει να βρω τροπο να την καλιμπραρω επειγοντως για να ξερω και εγω τι βγαζω.

[MENTION=9964]snik[/MENTION]

Τα λευκά φώτα έχεις πιάσει το αμάξι που πέρναγε πρωτού σε πλαγιάσει ?

Αρκετά φωτεινούτσικη μου βγαίνει στα monitors εδώ ( διάφορα πάνελ & τύποι ).

[MENTION=9964]snik[/MENTION]

Τα λευκά φώτα έχεις πιάσει το αμάξι που πέρναγε πρωτού σε πλαγιάσει ?

Αρκετά φωτεινούτσικη μου βγαίνει στα monitors εδώ ( διάφορα πάνελ & τύποι ).

Αν λες για το κομματι στην μεση φανταζομαι χτυπουσε στην καμπυλη που κανει ο δρομος τα φωτα του αλλα του εδωσα και εγω λιγο φως στο συγκεκριμενο σημειο στο Photoshop γιατι ηθελα εκει να ειναι λιγο πιο φωτεινη. Γενικα στην συγκεκριμενη θυμαμαι οτι αρχισε να τραβαει 1-2 δευτερολεπτα πριν περασει απο μπροστα το αυτοκινητο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.