Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Αν και όλο το ποστ ήταν ξεκάθαρα για να μπεις στα αποδυτήρια με το ματζαφλάρι του μαύρου και τυχαία να κάνεις διατάσεις μπροστά στους κινέζους, το πήρες το +1 σου <3

Τώρα θέλω να ποστάρει ο Άγγελος για να δεις πως πάντα κάποιος την έχει μεγαλύτερη :hehe:

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

1009793_10201481078967360_1825958906_n.jpg

Δεν το υπολόγισα καλά δυστυχώς ( και σε θέμα ρυθμίσεων για το shot, ούτε το timer, ούτε και τον χώρο, αναγκάστικα να αρπάξω την κάμερα με το τρίποδο άρρων άρρων γιατί δεν είχε χώρο αρκετό στο πλάι, με μάμησε και στα κορναρίσματα :p )

αντιθετως εγω προλαβα και πηρα τριποδο , εκατσα βρηκα καδρο μετα απο 2 ωρες , περιμενα την καταλληλη στιγμη για να τραβηξω αλλα δυστηχως ξεχασα να βγαλω το καπακι του φακου

wow_zps08720f4c.jpg

σορρυ αλλα δε κρατηθηκα :hehe:

Έχεις hot pixels πάνω δεξία :p

Είρωνα εσύ :D

Είχα βαρεθεί να περιμένω.

Τώρα θα 'ρθει τώρα θα 'ρθει, οι συνθήκες φωτισμού άλλαζαν κάθε λεπτό... νευριάζω και λέω αν μέχρι τις και μισή δεν έρθει ( 5 λεπτά διορία... ) φεύγω... 29:48 έρχεται το ρδέλο :D

Ρε Bill εντελώς φιλικά, αλλά έχω βαρεθεί να σε βλέπω να γράφεις κατεβατά με οδηγίες/παρατηρήσεις όταν ποστάρει κάποιος άλλο φωτογραφίες, και "δικαιολογίες" οταν ποστάρεις κάποια δική σου.

Ρίχτη, βάλε κι ενα exif για να μην ρωτάει ο Νικος και ασε να σου πει όποιος θέλει τη γνωμη του ή βγάλτη σωστά ώστε να μη χρειάζεται επεξηγήσεις και ασε πάλι οποιον θέλει να μιλήσει :)

Ρε Bill εντελώς φιλικά, αλλά έχω βαρεθεί να σε βλέπω να γράφεις κατεβατά με οδηγίες/παρατηρήσεις όταν ποστάρει κάποιος άλλο φωτογραφίες, και "δικαιολογίες" οταν ποστάρεις κάποια δική σου.

Ρίχτη, βάλε κι ενα exif για να μην ρωτάει ο Νικος και ασε να σου πει όποιος θέλει τη γνωμη του ή βγάλτη σωστά ώστε να μη χρειάζεται επεξηγήσεις και ασε πάλι οποιον θέλει να μιλήσει :)

Την γνώμη μου λέω πάντα.

Παρατηρήσεις δεν είναι, ούτε "διορθώνω" τον άλλο, λέω τι πιστεύω πως θα έκανε πιο ελκυστική μια photo στο δικό μου μάτι.

Αν εσύ όταν κάνω σχόλια σε οποιαδήποτε φωτογραφία οποιουδήποτε χρήση φαντάζεσαι έναν Bill με ύφος διδασκάλου που κρατάει τον μεταλλικό χάρακα στο χέρι και τον κουνάει επιδεικτικά πρός τον "μαθητή" που "έκανε λάθος", βγάλτην εικόνα αυτή από το μυαλό σου γιατί δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια.

Δικαιολογίες δεν είναι, τι έγινε λέω ( ίσα ίσα η συγκεκριμένη πίστευα πως θα έβγαινε κουνημένη μάλιστα γιατί την ώρα που έγινε νόμιζα ότι την τράβηξα πριν τελειώσει το exposure ).

Προτάσεις δεν βλέπω.

Δεν ξέρω αν για κάποιο λόγο κάποιοι πιάνετε τα post μου "απολυταρχικά", δεν παίζει κάτι τέτοιο, ίσα ίσα, αν παρατηρείς βάζω φωτογραφίες που και εγω ο ίδιος δεν θεωρώ ούτε καν καλές, ο σκοπός προφανώς είναι σχολιασμός από άλλους για το τι θα μπορούσε να κάνει πιο καλή την φωτογραφία ( είτε από ρυθμίσεις, είτε από σημείο που υστερώ πολύ όπως προσωπικά έχω διαπιστώσει, δηλαδή composition-wise, ακόμα και με απλό cropping πιστεύω πως κάμποσα κλικς που έχω κάνει βελτιώνονται μάλλον και θεαματικά από κάποιον με καλύτερη "φαντασία" ).

Settings σε αυτή πρέπει να ήταν ISO 400, 2s shutter, F9, matrix metering, custom wb ( white card ), infinity focus

...custom wb ( white card ) ...

Λίγο καφρίλα, αλλά στο μοτίβο που έχω, να κάνω συνεχώς νέους φίλους στο thelab... το custom WB σε μάρανε.

Ποιο timer και ποιος χώρος και ποια κορναρίσματα; Με κινητό και 5 δευτερόλεπτα σύνολο καλύτερη βγάζεις.

Λίγο καφρίλα, αλλά στο μοτίβο που έχω, να κάνω συνεχώς νέους φίλους στο thelab... το custom WB σε μάρανε.

Ποιο timer και ποιος χώρος και ποια κορναρίσματα; Με κινητό και 5 δευτερόλεπτα σύνολο καλύτερη βγάζεις.

Be my guest :)

Ελάτε οι ειδήμονες μια τώρα που σας θέλω στα δύσκολα ( [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] )

Εδώ τι κάνεις που οι λάμπες είναι διαφορετικές σε κάθε στύλο ( η καθέ μια έχει διαφορετικού τύπου και χρώματος λάμπα ) και είναι και πολύ έντονες

1005102_10201485920168387_1888329968_n.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.