Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

SlotKiller, κι εγώ έμεινα κατενθουσιασμένος! 233 μόνο η μηχανή από pixmania. Παίρνει SD μνήμες (οι πιο φτηνές νομίζω ε;) και είναι και ταχύτατη! 8x optical zoom. 5MP. Τί άλλο θες;

Αρχική απάντηση από planetman

SlotKiller, κι εγώ έμεινα κατενθουσιασμένος! 233 μόνο η μηχανή από pixmania. Παίρνει SD μνήμες (οι πιο φτηνές νομίζω ε;) και είναι και ταχύτατη! 8x optical zoom. 5MP. Τί άλλο θες;

Τι λες τωωωωραααα??? λολ!

απιστευτη τιμη! αλλα σε αυτα τα χρηματα ειναι και η νικον 5600/5900... :hmm:

Spanaks, έχεις δίκιο αλλά δεν με πολυενδιαφέρει το βίντεο.

Αυτή είναι μια πολύ πρωτότυπη νομίζω φωτογραφία. Μέσα από το τηλεσκόπιο!:T:

post-1166-1416071916,8783_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από androu

Καμμιά καλή γειτόνισσα έχεις να μας βγάλεις? ;)

μην μας βαζεις ιδεες,γιατι μας βλεπω ολους στις βεραντες με τις φωτογραφικες ανα χειρας..

οκ .. πάντως εαν δώ κανένα σε κανένα μπαλκόνι με την ψηφιακή στο χέρι θα ξέρω ότι προέρχεται απο δω :p

Για να δείτε τί σημαίνει macro. Δεν έχω κόψει την εικόνα, απλώς resize.:D

post-1166-1416071917,2481_thumb.jpg

Το μυρμήγκι είναι κολλημένο πάνω στο φακό. Μετά έπρεπε να τον καθαρίσω.:D

post-1166-1416071920,8103_thumb.jpg

Για τι μηχανη επαμε μιλας Planet?

Αυτο το μπλε περιγραμμα ειναι "θορυβος" ή προκειτε για κατι αλλο?

post-119-1416071926,3103_thumb.jpg

"purple fringing" , και μου έκανε εντύπωση που το είδα και στη δική σου φωτό με την κοπέλα (στο τασακι νομιζω φαινεται εντονα) -δεδομενου, οτι η C8080 , ειναι μηχανη ανεβασμενου κοστους.. Βέβαια , έχει και ελαφρυντικά ότι ήταν με διάφραγμα 2.4 (στα μικρά εμφανίζοται , αυτές οι "ατέλειες" του φακού)

edit : κοιτα και εδω.. http://www.dpreview.com/learn/?/key=chromatic+aberrations

Samael, η μηχανή είναι η Konica Minolta Ζ20 είπαμε. Το θέμα είναι ότι εστιάζει στην κυριολεξία από απόσταση 0 χωρίς να υπερβάλλω και όταν εστιάζει τόσο κοντά, τότε ένα χιλιοστό πιο μακρυά δεν εστιάζει γιατί η ποσοστιαία διαφορά της απόστασης είναι μεγάλη, αν καταλαβαίνεις τί λέω. Δεν ξέρω αυτό που είπες τί ακριβώς είναι, ίσως είναι θέμα εστίασης, ίσως ο φακός δεν ήταν πολύ καθαρός (ακουμπούσα πάνω στα φύλλα και στα ζουζούνια πολλές φορές και καταλαβαίνεις...)

ΥΓ: Αν και τώρα που το ξαναβλέπω, πολύ πιθανόν να φαίνεται έτσι το χρώμα του φύλλου εκεί που καμπυλώνεται. Πάντως είμαι υπερευχαριστημένος με τη μηχανή αυτή. Σήμερα έβγαλα 176 φωτογραφίες με 4 μπαταρίες 700mAh.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.