Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Aν και δεν με ικανοποιησε το τελικο αποτελεσμα..το αφηνω ως εχει χωρις αλλες αλλαγες.(τετοια ωρα τετοια λογια)

70917541.jpg

Δε τη παλευω πια με το lightroom..καλομαθα με το cs.

Σαν μια πρωτη συμβουλη δοκιμαστε οσοι θελετε layers στο lightroom αυτο

Perfect Layers 2 - onOne Software

(file->plugin extras-> perfect layers....αν και μπορει να δουλεψει και αυτονομα.)

Σαν μια δευτερη συμβουλη...αν θελετε layers..γυριστε το σε cs..:p

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Η δική μου προσέγγιση με lightroom αν και δεν το έχω τόσο μιας και είναι λίγοι μήνες που το δουλεύω... :)

Σκοτείνιασα λίγο παραπάνω τον κόσμο μιας και ήθελα να δώσω έμφαση στο τοπίο (ηλιοβασίλεμα και σύννεφα)

btw o ουρανός σου NTG μ'αρεσει πάρα πολύ.

4fv6mv.jpg

o κοσμος με βασανισε και μενα...

Τον ειχα σε brush και παιζομουν αν θα τον εκανα σκοτεινο ή φωτεινο.

7283139536_ae853bebc1_b.jpg

Camera Nikon D3000

Exposure 0.003 sec (1/320)

Aperture f/5.6

Focal Length 55 mm

ISO Speed 100

Exposure Bias 0 EV

Flash No Flash

Image Width 3872

Image Height 2592

το νεο αιμα βλεπω δινει ρεστα..

αλλα θα σας δειρω με τα exif...Καντε ενα copy paste αν δεν υπαρχουν στην εδω εικονα.

το νεο αιμα βλεπω δινει ρεστα..

αλλα θα σας δειρω με τα exif...Καντε ενα copy paste αν δεν υπαρχουν στην εδω εικονα.

Το πρόσθεσα το exif :p

πολυ ησυχια εχει πεσει στο thread, προσπαθησα να πετύχω μια παραλαγη του rembrandt lighting που βρηκα σε ενα πολυ ωραιο channel στο Youtube [ame=http://www.youtube.com/watch?v=5AzLLIr9h_0&feature=BFa&list=PLD6E7293A13B2CE2C]LitUp - Episode 2: "George the Greek" Rembrandt Lighting - YouTube[/ame]

βεβαια δεν τα καταφερα λογω του πολυ μικρου lightbox που εχω για το φλασακι μου. οποιος εχει συμβουλη πως θα βρω καποιο φτηνο με καποιο τροπο ή κανα diy ας ενημερωσει. Ορίστε το αποτέλεσμα .

aa41507351f68d265d8564dd6af13ce3-d532vw1.jpg

Το σκεφτομαστε 2 φορες να βγουμε με τετοια ζεστη μαζι με τη καμερα:-) Πολυ καλο αποτελεσμα,οπως ειπες στα χαλαει το softκουτι αλλα μη χαλιεσαι! Το βραδακι θα ψαχτω και γω! Κανε και αλλες προσπαθιες!

Sent from my Super iPhone using Tapatalk

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] έχεις βάλει μάσκα για να πετύχεις την διαβάθμιση του μπλε στον ουρανό;

βεβαια δεν τα καταφερα λογω του πολυ μικρου lightbox που εχω για το φλασακι μου. οποιος εχει συμβουλη πως θα βρω καποιο φτηνο με καποιο τροπο ή κανα diy ας ενημερωσει.

Ποσο μικρο ειναι το lightbox που εχεις δε μας ειπες.

Τεσπα...diy δε παιζει στις μερες μας σε τετοια θεματα(china is already here).

Απο το μικροτερο στο μεγαλυτερο..μιας και δε ξερω τι εχεις.

New Universal Portable Flash Diffuser Softbox for Canon Nikon Sony etc | eBay

Uversal 15cm x 20cm foldable flash diffuser softbox for Canon Pentax Nikon SB26 | eBay

Softbox For SpeedLight Speedlite Flash 22*16cm mini Flash Softbox | eBay

Softbox For SpeedLight Flash 30*20cm Flash Softbox | eBay

και μετα παμε σε τετοια πραματα..

Portable 70x 70cm Umbrella Softbox Soft Box Reflector Speedlight | eBay

New Light Soft Box x 1 for Studio Strobes 70cm x 50cm | eBay

πολυ ωραίες, κυριως η δευτερη και τρίτη

στη δευτερη θα σου πρότεινα να δοκιμασεις να παίξεις με τα shadows/highlights είτε στο ps είτε στο lr. εγω θα ανοιγα λιγο τα shadows.

δοκιμασα με curves (ανεβασμενα τα shadows αλλα οχι τοσο ωστε να φαινεται και το τριγυρω τοπιο γτ εχανα απο τον χρωματισμο των φυλλων.

δε ξερω δε μαρεσε παραπανω.

θενξ παντως

μπα δε θα κανω κατι υπερβολικο απλα ανεβασα τα shadows στο ps οχι απο τα curves, νομιζω γινεται πιο ευκολη στο ματι η φωτογραφια ετσι.

post-7988-1416076317,7322_thumb.jpg

και ομως αυτο το παραπανω δε μου στρωνε καλα στο ματι..δε ξερω

ισως οτι φωτιζεται αρκετα το εδαφος ;

συνηθως απο το curves σηκωνω shadows παρα απο το image - adjustments - shadows/highlights..

αλλα αυτο δεν εχει καμμια σημασια :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.