Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

γομαρι πιο σωστη σου φαινεται η πρωτη ή η δευτερη? Η πρωτη ειναι uploaded στο lab και η δευτερη στο photobucket, ιδιο αρχειο. Εγω οταν την εφτιαξα στο pc μου στο photoshop και την εσωσα, ειδα την πρωτη φωτο. Οταν ανεβασα αυτο το αρχειο στο photobucket, το uploaded αποτελεσμα ειναι η δευτερη φωτο που την βλεπω μονο στο photobucket. Δεν ξερω αν το εξηγω σωστα, αλλα δεν μπορω και αλλιως, μου φαινεται ξεκαθαρο οτι το photobucket κατι κανει.

@NTG crop ναι, αλλα πολυ λιγο. Στο τελευταιο καπου σ'εχασα. Shutter priority δουλευα, και δοκιμαζα απο 1/60 στις στροφες που περναγαν με μικροτερη ταχυτητα, μεχρι 1/250 στην ευθεια (ιμποσιμπολ)

Μου βγαζει ενα συναισθημα οτι χαλασε ο καιρος εξω!!! Ευγε Αγγελε!

Ειμαι απο κινητο και δε μπορω να την απολαυσω:-(

Ποσα sec εκθεση; Ψευδο hdr ο ουρανος; Πρεπει να φυσαγε γιατι γεμισε ο ουρανος μεσα στα δευτερολεπτα που τραβηξες! Τωρα μπορω να κοιμηθω:-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=83]lefteriz[/MENTION], ωραία χρώματα. Προσωπικά θα έσβηνα τα καλώδια πάνω από τη γέφυρα και θα έριχνα ένα ισιωματάκι γιατί μου δίνει την αίσθηση πως γέρνει προς τα αριστερά. Για κάποιο λόγο είναι πολύ soft.. δεν ξέρω με τι ρυθμίσεις την ανέβασες και τι συμπίεση έφαγε βέβαια.

Μια σημερινή από το αεροπλάνο..

7113037597_f2ba9e52c7_b.jpg

Kalamata by racer93, on Flickr

Πρέπει να πω ότι με παίδεψε λίγο.. δείτε την αρχική

http://i302.photobucket.com/albums/nn94/racer__93/Screenshot2012-04-25at71406PM.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.