Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Γενικα δεν ηθελα να αφησω πολυ λεπτομερια στην φωτογραφια, πιο πολυ με ενδιεφεραν οι σιλουετες των πλοιων αλλα επειδη με εβαλες σε σκεψεις θα κανω ακομα μια δοκιμη με ποιο φωτεινα καποια σημεια. Με την επεξεργασια καταρχην καθαρισα λιγο την θαλασσα, εκανα κροπ για να εχω αριστερα και δεξια 2 καταρτια ιδιου υψους γιατι μου αρεσε καλυτερα σαν καδρο και με την αλλαγη του χρωματος ηθελα να κανω αυτο που ειπε ο DarkSaga δηλαδη να ξεφυγω απο την απλη αποτυπωση. Επισης με την αλλαγη του χρωματος κατα την γνωμη μου εφτιαξα λιγο καλυτερα τον φωτισμο μιας και τωρα φαινεται πολυ καλυτερα οτι ο ηλιος προερχεται απο τα δεξια δινει την ομοιομορφια στο καδρο φωτιζοντας μονο την μεσαια βαρκα και οτι υπαρχει αρισταρα της.

Καταλαβα. Παντος τωρα ουτε σιλουετες ειναι τα πλοια ουτε λεπτομερεια εχουν. Μαλλον δεν ειχες παρει την τελικη αποφαση ή κατι σε προβληματιζε. Οσο για το φως, σε μενα ειναι ξεκαθαρο απο που ερχεται και στην αρχικη και η διαφορα μαλλον οφειλεται στο κοντραστ παρα στην χρωματικη αποδωση. Βεβαια ολα αυτα που λεω τα λεω για να αναρωτηθεις τι τελικα σου εφτεγε. Εγω παλι πιστευω οτι η ιδια φωτο με δραματικο ουρανο(συννεφα) θα πετυχαινε αυτο που ηθελες (το συναισθημα). Αρα θελω να καταληξω οτι μαλλον δεν ειναι θεμα επεξεργασιας τελικα και απλα ληψης.

Ρε πάρε και τα πραματάκια μου από τον χάγια να κάνεις δοκιμές. Γιατί άμα περιμένω να την πιάσω εγώ στα χέρια μου, καλό φθινόπωρο...

Ρε πάρε και τα πραματάκια μου από τον χάγια να κάνεις δοκιμές. Γιατί άμα περιμένω να την πιάσω εγώ στα χέρια μου, καλό φθινόπωρο...

εμένα με ρωτάς αν του τα δίνω ; :hehe:

Πέρα από την πλάκα, αν θελήσεις κάοια στιγμή [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] μιλάμε και κανονίζουμε ;)

εκανε ο βουδας δοκιμες με 24-70 νικον + σιγμα

στο 2.8 και οι δυο με το μειονεκτημα ο σιγμα να ειναι αρκετα πιο σοφτ στα ακρα και ελαχιστα πιο φωτεινος.ψιλοαισθητο κας του σιγμα εναντι του νικον.

αυριο μαθε περφορμερ και δωστον στον racer

εμένα με ρωτάς αν του τα δίνω ; :hehe:

Πέρα από την πλάκα, αν θελήσεις κάοια στιγμή @GoMaR μιλάμε και κανονίζουμε ;)

[Βλάσης]

Το νου σου με τα καπάκια μου!

[/Βλάσης]

Άστα Νικο.... ειχε κανει ο 70-200 το renault τοσο ωραίο που λυπήθηκα να το πουλήσω μολις είδα την φώτο :hehe:

πσ δεν τις εχω κρατήσει... :p

Άστα Νικο.... ειχε κανει ο 70-200 το renault τοσο ωραίο που λυπήθηκα να το πουλήσω μολις είδα την φώτο :hehe:

πσ δεν τις εχω κρατήσει... :p

post-14834-1416076001,2612_thumb.jpg

post-14834-1416076000,2681_thumb.jpg

επειδής είχα κάνει κι εγώ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, τελικά μάλλον θα ήταν πολύ καλύτερο αν με λίγη επεξεργασία είχαν αφαιρεθεί οι πινακίδες :)

Btw, του Άγγελου μου αρέσει περισσότερο αν και ίσως να την προτιμούσα απειροελάχιστα πιο φωτισμένη. :)

επειδής είχα κάνει κι εγώ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, τελικά μάλλον θα ήταν πολύ καλύτερο αν με λίγη επεξεργασία είχαν αφαιρεθεί οι πινακίδες :)

Btw, του Άγγελου μου αρέσει περισσότερο αν και ίσως να την προτιμούσα απειροελάχιστα πιο φωτισμένη. :)

Και το ρενο του Αγγελου ειναι. :p

και οι φωτο του αγγελου ειναι :p

Γιατι θυμαμαι οτι ειχες ενα παρομοιο καδρο στο renault??

(ισως να κοιτουσε απο την αλλη μερια..)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.