Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Tο κέρατό μου με σένα που μπλέξαμε!

Να σου πω την αλήθεια δίκιο έχεις, αλλά λίγο η γυναίκα που δεν μου καθόταν, λίγο οι γείτονες από κάτω που περνούσαν και νόμιζαν ότι γυρνάμε καμιά τσόντα με τους τρίποδες και τις ιστορίες που έβλεπαν στο μπαλκόνι, λίγο το AF πoυ δεν την πάλευε και έπαιξα πρώτη φορά με manual, ε... το χάσαμε το κάδρο :)

Tώρα καλύτερα?

dsc0002nh5uj9.jpg

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από .38-.45

δεν ειναι το πλαισιο που το ομορφαινει, αλλα η καρεκλα που το χαλαει.

Γιατί ρε συ; Εμένα ίσα ίσα μου αρέσει! Δίνει μια αίσθηση οτι και καλά "κάθεται αλλά δεν κάθεται"

Labιτες παρακολουθω εδω και πολυ καιρο το συγκεκριμενο thread αλλα δν κατεχω πολλα απο ψηφιακες!Προσφαρα απεκτησα την SONY DSC-T20 Black και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με τις photos!Ειμαι σιγουρος ομως πως μπορω να βγαλω και καλυτερες αμα "πειραξω" λιγο τις ρυθμισεις.Επειδη ομως δν κατεχω τπτ απο φωτογραφικες

θα ηθελα οποιος εχει τη διαθεση να μου πει καποια βασικα πραγματα για να γνωριζω(ορολογιες κτλ).Επισης αν καποιος εχει τη συγκεκριμενη φωτογραφικη και μπορουσε να μου πει τις ρυθμισεις τις οποιες χρησιμοποιει θα με διευκολυνε αρκετα!

Αρχική απάντηση από dubber

Τι λες ρα που δεν θα ξαναμιλήσεις, εννοείται πως άνθρωποι με γνώσεις είναι απαραίτητοι για να γίνουμε καλύτεροι, μία πλάκα κάναμε...

Βασικά εγώ δεν έκανα πλάκα - μια αληθινή και καλοπροαίρετη απορία μου έθεσα. Απλά δεν κατάλαβα με ποια "ματιά" το έβλεπε και δεν του άρεσε. Σαφώς και δεν χρειάζεται να τσαντιζόμαστε και σαφώς και πρέπει να μιλάς εσύ και πιο συχνά μάλιστα. :)

@gbak: Μα γιατί να μην είχες μια μηχανή με καλύτερη ποιότητα εικόνας εκεί; :( Πολύ ωραίο θέμα! Πόσοι έχουν φωτογραφίσει το ηλιοβασίλεμα "απο πάνω";

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 08:51]

Απλά δεν κατάλαβα με ποια "ματιά" το έβλεπε και δεν του άρεσε. Σαφώς και δεν χρειάζεται να τσαντιζόμαστε και σαφώς και πρέπει να μιλάς εσύ και πιο συχνά μάλιστα. :)

ποτέ δεν προσπαθησα να βρω υπονοουμενα και κρυφα μυνηματα στη φωτογραφια. δε θεωρω οτι υπαρχουν τετοια πραγματα σε καμια φωτογραφια. ουτε και πιστευω οτι μπορεις να κανεις ψυχαναλυση του φωτογραφου, απο μια εικονα. πατησε ενα κουμπι, για λογους που αυτος ξερει. σου αρεσει ή δε σου αρεσει η φωτο, για λογους που εσυ ξερεις.

το σχολιο εγινε, γιατι η καρεκλα τραβαει το ματι απο το εφφε των σκιων, το οποιο εδεσε ομορφα.

ασε που βρηκε αφορμη για να αρχισει τις ανηθικες προτασεις ο dubber.

Πολύ κακό για το τίποτα παιδιά, ένας μλκς που νομίζει ότι μπορεί να το παίξει φωτογράφος, εγώ δλδ και ο .38-.45, που ξέρει από φωτογραφία και με πήρε χαμπάρι και προσπαθεί να με κάνει άνθρωπο...

oxi τιποτα σημαντικο ...απλα μπας και μου φυγει η ορεξη για macro...

img2062copycopyld7.th.jpg

img2070copycopytx7.th.jpg

ιso100 ,f4 ,50mm ,1/800 και 1/4000 αντιστοιχα

cropp...

Υ.Γ

ο ιουλιος εφυγε χωρις καποια αγορα.....ο αυγουστος ομως??

Canon A95 πάνω στο σκαλί που ήταν και ο βάτραχος. F4.5 και 1/15 speed.

Το φως με έναν blue φακό από πάνω.

Λίγο πριν επιτεθεί στην μηχανή.Μπλιάχ....πως την έπιασα μετά!

frog2.jpg?imgmax=800

Κάπου στην μονεμβασιά.

monemb1.jpg?imgmax=800

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.