Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

@Tsene Θα προτιμούσα κάτι σε ασπρόμαυρο ,μιας και η έγχρωμη δεν μου δίνει μια ωραία αίσθηση στα πρόσωπα .

Κάτι τέτοιο

attachment.php?attachmentid=47406&stc=1&d=1325248251

post-16541-1416075704,4291_thumb.jpg

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Καλά τόσα ποστ τώρα και δεν έχει ρωτήσει κανείς ποια είναι η κοπελιά...

Επιτρέπεται τώρα; Είναι τεχνολογικό φόρουμ αυτό;

(εκτός και αν δεν την ξέρω μόνο εγώ)

@Tsene Θα προτιμούσα κάτι σε ασπρόμαυρο ,μιας και η έγχρωμη δεν μου δίνει μια ωραία αίσθηση στα πρόσωπα .

Κάτι τέτοιο

attachment.php?attachmentid=47406&stc=1&d=1325248251

Οντως πολυ ωραια εκδοχη ;)

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

δεν φτανει που τις απολαμβανεις pixel by pixel ..κλαιγεσαι και απο πανω..:p

Mηπως (η πρωτη κυριως) ηθελε 1/2 ή 2/3 στοπ πιο πανω εκθεση ..και ολιγο πιο "ζεστουλα"??

ένα γομαρόσκυλο ήταν χαχα είχε γεννήσει και μου ψιλοόρμησε οπότε την έκανα με ελαφρά :p

Δε μου έκανε η καρδιά να ξαναπλησιάσω :fist:

Aχαχα αν δε το έλεγες ούτε που φαινότανε:rofl:

post-21263-1416075714,493_thumb.png

Sorry για το διπλό post κατ'αρχήν.

Επειδή το είχα απορία για το τι μπορούμε ή όχι να φωτογραφίζουμε έκανα μια σύντομη αναζήτηση στο διαδίκτυο που μπορώ να πω με προβλημάτισε αρκετά.Κάποια από τα link που βρήκα είναι τα εξής:

Flickr: Discussing ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Φωτογραφία και Νομοθεσία. in Greeks on contemporary Greek life / Η "πλατεία" μας

Φωτογραφία δρόμου, προβλήματα και νομοθεσία • e-steki

FORUM ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ • Προβολή θέματος - Λήψη φωτογραφιών σε δημόσιες συναθροίσεις παρουσία αστυνομία

Κάμερες και σε συγκεντρώσεις - NEWS247

Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα ή αν κάποιος έχει πιο συγκεκριμένη εικόνα για το τι ισχύει ή δεν ισχύει τελικά,η αίσθηση που αποκόμισα είναι ότι όλα είναι στο φλου και η ερμηνεία του νόμου κατά περίπτωση!

(Αν νομίζετε ότι δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο θέμα-ή από τις απαντήσεις ξεφύγει-μεταφέρετε το αλλού)

Mηπως (η πρωτη κυριως) ηθελε 1/2 ή 2/3 στοπ πιο πανω εκθεση ..και ολιγο πιο "ζεστουλα"??

με compact των 100e ειναι τραβηγμένες.

ολες εχουν wb ..μπορουσες να το βγαλεις απο το auto ..και ev compensation.

και το cs δουλευει παντου..:p

attachment.php?attachmentid=47456&stc=1&d=1325672027

post-699-1416075715,2999_thumb.jpg

Μερικές Παλαιότερες που ξέθαψα και πέρασα ενα χεράκι Ps!!!:confused: Περιμένω... γνώμες!

6647490003_ee8aa749ce_b.jpg

6647484195_43afebefa5_b.jpg

6647486361_eff2308d88_b.jpg

6647491503_8cc771c8fa_b.jpg

η δεύτερη μου άρεσε περισσότερο από όλες, και μου έφερε αμέσως στο μυαλό σκηνές από Assassins Creed κλπ :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.