Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=9359]performer[/MENTION] υπάρχει επεξεργασία στην φωτογραφία, ε? (δεν μιλάω για sharpening)γτ μου φαίνεται καπως δυσκολο να βγει με την μία και το σκηνικο και το φεγγάρι με τις ίδιες ρυθμίσεις..

είναι HDR.

το HDR έγινε με 5 καρέ διαφοράς ενός στοπ.

το φεγγάρι το έβαλα εγώ, έψαξα στο google, βρήκα αυτό που ταίριαζε χρωματικά στη φωτογραφία μου το μίκρυνα και το κότσαρα :p

ορίστε και η φώτο 0EV

PER_1760.jpg

Γιατί; πές το όλο βρε...

γιατι το 40% του κοντραστ ειναι σχεδον ιδιο με το 100% του χαλο.Οποτε εχεις μεγαλυτερο ευρος να παιξεις με το sharpening.

επισης το θεωρω υπερβολη τοσο πολυ γιατι χαλαει τις φωτος.(και αγριαδα και πολυ θορυβος)Οπως εγινε και τωρα.(γνωμη μου παντα ε)

εγω παντα επιλεγω το halo και μετα το ρυθμιζω στο 10-15% (αναλογα την φωτο και το θεμα)

ασε βεβαια που πολλες φορες λογω του resize που κανει το action αυτο , μερικες φορες επιλεγω 0% και παλι δινει ικανοποιητικα αποτελεσματα.

Χαγιαμπουσα , το περιφημο action που κυκλοφορει σε ολο το λαμπη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.