Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Ωραια σαν σκεψη Ιασωνα , αλλα δε μαρεσουν τα αυτοκινητα ρε γμτ... και θα προτιμουσα να λειπει και το φως που φαινεται δεξια.

Ποια από τις δύο θα κρατάγατε; και γιατί; Έχω δυσκολία να διαλέξω, αν και φαντάζομαι ότι ξέρω το λόγο :p

FCFax.jpg

CJYWc.jpg

Η δεύτερη είναι η πρώτη, κομμένη και ανεστραμμένη.

δεν ξέρω αν είχε ο φακός αλλά και εσύ τη δυνατότητα να πλησιάσεις πιο κοντά, νομίζω όμως πως σίγουρα, σε ό,τι αφορά το κάδρο, η πρώτη θέλει γύρισμα 90 μοίρες δεξιά και η δεύτερη 90 μοίρες αριστερά :)

γιατι ψαχνεις να βρεις την πεταλουδα και αφου την βρεις ψαχνεις να βρεις ποιοτητα η λεπτομερια.

Χρωματα δεν εχει , κοντραστ λειπει , η πεταλουδα φαινεται φλου ασχετα αν δεν ειναι.

Με λιγα λογια προσπαθεις να προβαλεις την πεταλουδα αλλα δε το καταφερνει σαν φωτογραφια.

αναμενετε φωτογραφιες απο αττικο παρκο

με d90 + 70-200 VRII 400mm 2.8 80-200 2.8 x1.4 500mm reflex nikon f8

@ Deninho

Εγώ θα έκανα κι άλλο crop!

Αλλά καλύτερα να ξαναδοκιμάσεις! Με backround και foreground που να μην αποσπούν τόσο την προσοχή!

CJYWd.jpg

nex-5-6334.jpg

Απο την καινούρια NEX-5 του Κώστα με λίγο Lightroom...

θα την προτιμούσα κάπως έτσι, μου χτύπησε λίγο άσχημα το τόσο έντονο κίτρινο :)

user4482_pic6334_1315161543.jpg

[MENTION=4482]LevelOne[/MENTION]: Μήπως πολύ Lightroom? :p Σαν ποσοστό λέω, όχι σαν πλήθος μικροαλλαγών.

από όλα τα παραπάνω το μόνο για το οποίο θέλω δω φωτογραφίες και εντυπώσεις είναι ο 400άρης 2.8 :D

δεν εχω ξαναδει πιο καλη ποιοτητα σε φακο..οπως επισης δεν εχω ξαναδει πιο βαρυ φακο.6,5 κιλα και τον μεταφερεις απο το χερουλι μαζι με την μηχανη.

ο φακος απλα ξυ-ρι-ζει.

επισης χωρις να καταλαβεις εχεις εστιασει.Αθορυβος και ΠΟΛΥ γρηγορος

φανταστικος.απλα.

ο τελεκονβερτερ με τον 80-200 εδεσε παρα πολυ καλα.και σκεφτομαι να τσιμπησω εναν.Ειχα πολυ καλη ποιοτητα και δε το περιμενα.

Επισης ο Πετρος θα με βρισει γιατι με τον 500αρη του ο καημενος δε μπορουσε να βγαλει φωτογραφια αντιθετως με μενα που βγαιναν ολες οι φωτογραφιες νετ:p

δυσκολα τα 500 (750μμ) στο χερι και να εστιαζεις manual..αλλα θα δειτε αποτελεσματα :D

και ο 70-200 VR II σε συνδιασμο με d700 που δοκιμασα , απλα το αποτελεσμα δεν υπαρχει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.