Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

wow

πως τις έφτιαξες μετά

22815499.jpg

Οι ρυθμίσεις στα curves έκαναν όλη σχεδόν τη δουλειά..

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Όχι τίποτα σπουδαίο μια γουλιά νερό έκατσα να πιο σταματώντας με το ποδήλατο και είπα να παίξω με το Ν8 μου, περνώντας και ένα εδιτ σε μια από αυτές με το προγραμματάκι του...

15032011033.jpg

15032011034.jpg

15032011032.jpg

150320110321.jpg:p :p :p

ωραία, κάνε και ένα resize αν μπορείς σε 1024*768 γιατί τα 12ΜΡ δεν εξυπηρετούν σε κάτι (απλά ξεχειλώνει η οθόνη και καθυστερούν πάρα πολύ να φορτώσουν) :)

άντε θα στην κάνω την χάρη :p

τέσσερις φώτο είπα να ανεβάσω θέμα το κάναμε :p

επί της ουσίας πάντως, η πρώτη μου άρεσε περισσότερο.

Τις 2,3 θα τις έλεγα ψιλο-αδιάφορες ως προς τη γωνία λήψης και στην τελευταία της έχουν βγει τα μάτια στα χρώματα

:)

κανονικά όμως....ε ντάξει δεν είμαι και γνώστης photoshop και τέτοια, με το προγραμματάκι του κινητού για να περάσει η ώρα...

Η πρώτη και εμένα το ίδιο στην δεύτερη δεν καθόταν το άτιμο το ζώο !!:p

Το αεροπλανάκι που το πέτυχες; Το πρόσθεσες εκ των υστέρων;

Πώς σας φαίνεται από επεξεργασία αυτή;

D200+AF 300mm f/4 @ 5.6 + TC-16A = 480mm 1/80 sec. ISO=100

Selini4.jpg

Project Καπνός second part:

sm-smokes-v5.jpg

PENTAX K-x + TAMRON XR Di II SP 17-50 mm 1:2.8

1/160 second

F/13.0

50 mm

ISO 100

sm-smokes-v6.jpg

PENTAX K-x + TAMRON XR Di II SP 17-50 mm 1:2.8

1/160 second

F/13.0

45 mm

ISO 800

Και εμένα έτσι μου φαίνεται αλλά παίζουν 2 ενδεχόμενα:

1. Φαίνεται έτσι λόγο φωτισμού από την γωνία που ήταν ο Ήλιος.

2. Λάθος μικρορυθμίσεις στο φιλτράκι (είχε 7-8 το άτιμο, κάποια θα μου ξέφυγε).

Το αεροπλανάκι που το πέτυχες; Το πρόσθεσες εκ των υστέρων;

εκ των υστέρων :)

Ποιο φιλτράκι μάνα μ' ; Δεν σε έπιασα :p

Οι ρυθμίσεις που έκανα στο post processing στο photoshop για να γίνει έτσι. Μη νομίζετε ότι έτσι βγήκε από τη μηχανή.

Πέτρο δεν εχει εστιάσει σωστά το φεγγάρι για αυτο ειναι soft , εαν παρατηρήσεις η περίμετρος του ειναι net.

Να ρωτήσω κάτι; Με βάση αυτό που λέει ο Άγγελος προκύπτει ότι είχε μικρό βάθος πεδίου. Είναι δυνατόν όμως να μιλάμε για DoF σε τέτοιες αποστάσεις ; Ειλικρινά δεν ξέρω.

Λίγο κουφό μου ακούγεται αυτό, σε απόσταση 384400 χιλιόμετρα, να παίζουν ρόλο τα 1738 χιλιόμετρα διαφοράς της περιμέτρου από το κοντύτερο σημείο. Θα τσεκάρω στο σπίτι την original φωτό. Είναι και η γωνία του φωτός, είναι και η επεξεργασία, ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάποια συγκεκριμένα πράγματα και μπορεί να φταίει αυτό.

EDIT: Και είχα κλείσει και 1 στοπ!

Πέτρο εχω δει αυτο το φερόμενο σε δικιες μου προσπάθειες με auto-focus, με χειροκίνητη μεσω live-view πέτυχα σωστη εστίαση.

Λίγο κουφό μου ακούγεται αυτό, σε απόσταση 384400 χιλιόμετρα, να παίζουν ρόλο τα 1738 χιλιόμετρα διαφοράς της περιμέτρου από το κοντύτερο σημείο. Θα τσεκάρω στο σπίτι την original φωτό. Είναι και η γωνία του φωτός, είναι και η επεξεργασία, ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάποια συγκεκριμένα πράγματα και μπορεί να φταίει αυτό.

EDIT: Και είχα κλείσει και 1 στοπ!

ή το φεγγάρι είναι μικροτερο και πολύ πιο κοντ΄΄α από'τι μας λένε....:alien:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.