Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

@mesias...

Tην παλευεις για pseudo-ir ??

(ή πηρες κανενα φιλτρακι?? ..απο παντου θα πρεπει να προσεχω πλεον??Δε μου φταναν οι αλλοι δυο??:p)

lol... Ψευδο- IR ειναι. Απλα καπου διαβασα πως γινεται στο photoshop και ειπα να κανω καμια δοκιμη.... Νομιζα οτι το εμπειρο σε τετοια θεματα ματι σου, θα καταλαβαινε αμεσως την απατη :)

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Παντου φιλτρακια βλεπω στη φαση που ειμαι...δεν ειμαι για να εμπιστευομαι τα ματια μου πλεον..: p

@QQman...

really .....??Πρωτη...??

Πρώτη δοκιμή ! :))

ωραίος, από τα built in εφέ της κάμερας ε? αν σου αρέσει πες να σου δώσω ένα photoshop action που αλλάζει κ τα χρώματα κ τα κάνει πιο toyish για καλύτερο αποτέλεσμα;)

Ναι πρωτη !! πανω στη γεφυρα του σταθμου Π. Φαληρου !!

Ναι το miniature effect !!

@Voudas Ναι αμε !! μου αρεσει η φωτογραφια και το ψαχνω δειλά δειλά :p

post-9963-1416074951,6986_thumb.jpg

ωραίος, από τα built in εφέ της κάμερας ε? αν σου αρέσει πες να σου δώσω ένα photoshop action που αλλάζει κ τα χρώματα κ τα κάνει πιο toyish για καλύτερο αποτέλεσμα;)

Δωστο ουτος η αλλος γιατι το θελω και εγω :)

μια τεραστια accelero πεταμενη στη θαλασσα!!!....lol..:p

Να πουμε στο παλικαρι που ψαχνετε για fanless καρτα να παει να την παρει :p

Εξαιρετική racer! :T:

Thanks, χαίρομαι που σας άρεσε. Την τράβηξα πριν 2+ χρόνια όταν είχα πάει στην Ιταλία για το GP της Monza με μια Canon Ixus 40 (no comments plz :p)

Την πέρασα στο SNS HDR και μετά στο CS5 για Color Efex, Graduated Filters και εφάρμοσα ένα στον ουρανό γιατί ο αρχικός ήταν πιο αδιάφορος. Μετά με το εργαλείο γραφής έγραψα το [Como], δοκίμασα αρκετούς συνδυασμούς γραμματοσειράς και χρώματος και κατέληξα σε αυτόν.

Την αρχική θα την ανεβάσω αργότερα, γιατί είναι ο father μέσα και παίζει τάβλι :whip:

hxxp://img831.imageshack.us/img831/7931/dscn0374b.jpg

Πρωτη δοκιμη με miniature effect.Τι λετε?

Υ.Γ.Ειναι στραβος ο οριζοντας:fist:

πανω απο το μωβ φυτό ειναι "χαλασμένη"

θα την προτιμούσα ετσι οπως ειναι στο attachment να την κάνεις

post-6199-1416074957,2162_thumb.jpg

Πρωτη δοκιμη με miniature effect.Τι λετε?

Υ.Γ.Ειναι στραβος ο οριζοντας:fist:

τη λογική του κάθετα ρηχού βάθους πεδίου

δεν την καταλαβαίνω....

το dof δεν λειτουργεί έτσι.

έκανα και ένα search google images δεν είδα κάτι παρόμοιο

ή οριζόντια το βρήκα ή κάπως διαγώνια (και καλα tilt shift μάλλον)

μήπως χρειαζόσδουνα μεγαλύτερη επανάληψη στο θέμα για να δείχνει πιο καλά?

H συγκεκριμενη ληψη ουτως η αλλως δεν βοηθαει για miniature εφε

(το οποιο προυποθετει συγκεκριμενα πραματα που εδω..δεν ...)

Nα παιξει(ς) με το εφε ....ok...σαν t/s -οπου και μπορεις να το κανεις

οπως θες..αλλα ξεφευγεις απο το σκεπτικο του miniature effect.

Οκ, δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο, λιγο "παιζω και μαθαινω" με εναν AI-s 50ρη που βρηκα στην παλια τσαντα με τα φωτογραφικα του πατερα μου.

D200

Nikkor 50mm

f/1.8

1/13s

ISO 320

DSC_0454.jpg

Μια F2 (το καμαρι του πατερα μου) και εναν Vivitar Series 1 70-210 f/3.5 Macro. Και ενα flash Rollei E36 RE κανονι, το οποιο δουλευε φανταστικα μεχρι χτες, που αποφασισε να βαραει οποτε θελει...

Miα απο τα παλια...Χανια ...(καπου μεταξυ Τερσανα και Σταυρου -δεν θυμαμαι-...Ακρωτηρι παντως)

5d+17-40 @40mm ,f8 , 1/800 200iso

img2671cropsmall.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.