Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Δεν ευχαρίστησα και τον γομάρ, χωρίς αυτόν, ακόμα θα έψαχναν το πρόβλημα οι "ειδικοί".

Πέτρο, άλλαξαν πλακέτα-αισθητήρα και μου έδωσαν τα παλιά.. Ο εντιτζης εννοεί να την αποσυναρμολογώ και να την ξαναστήνω με τον παλιό αισθητήρα για όταν θέλω να τραβάω IR φωτογραφίες. Θα δω αν είναι εύκολη η όλη αυτή διαδικασία και θα το σκεφτώ.

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Πας καθόλου καλά που θα κάθεσαι να αλλάζεις αισθητήρες;;;:hang3: Τι παρουσίαζε και τι σου έλεγαν αυτοί;

Ο εντιτζης εννοεί να την αποσυναρμολογώ και να την ξαναστήνω με τον παλιό αισθητήρα για όταν θέλω να τραβάω IR φωτογραφίες. Θα δω αν είναι εύκολη η όλη αυτή διαδικασία και θα το σκεφτώ.

...?

Εγώ το κατάλαβα, ο χάγιας στο #10204 μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν κατάλαβε ότι ενώ του τον άλλαξαν άλλοι τον αισθητήρα, μετά ήθελε να τον αλλάζει μόνος του κατά βούληση για να φωτογραφίζει IR.

Χαιρετώ την παρέα!

Να και μερικές από την ταπεινή CASIO EX-Z750.

Φωτο 001:

Image_01.jpg

Παρακαλώ χωρίς σχόλια για την τσάντα :p

F: f/2.8

Exposure Time: 1/8 sec.

Focal Length: 8 mm

ISO: ?

Φωτο 002:

Image_02.jpg

F: f/4

Exposure Time: 1/8 sec.

Focal Length: 14 mm

ISO: ?

Και ελπίζω για περισσότερες με την υπεραιωνόβια CANON 10D :p .

btw, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς spoilers εδώ :)

Καλα μη παιρνεις και ορκο...:p

Eμενα μου αρεσε αυτο που ειχε κανει ο nickstamat μερικες σελιδες πισω.

Βεβαια οκ...για 2-3 εικονες δεν χρειαζεται ..ποσο μαλλον αν ειναι μικρου(σωστου) μεγεθους,

Καλωςηρθες ...@nithe

ε ναι ρε, για 2-3 φωτό δεν χρειάζεται. πόσο μάλλον δεν χρειάζεται το spoiler μέσα σε άλλο spoiler ;)

Κατά τα άλλα ναι, και εμένα μου άρεσε αυτό που έκανε ο nickstamat.

Move.. I'm f$%@%*@ late!

DSC_3810af.jpg

Nikon D40

Vivitar 50mm f1.9

f1.9 1/160 ISO800

Πολύ μου αρέσει ο 50άρης.. αν και με παιδεύει με όλα manual

Ένα HDDSLR φιλμακι που βρήκα, Τα Βαρδούσια τον Αύγουστο

Full Screen, hd on και απολαύστε :T:

Edit: Περισσότερες λεπτομέρειες

Gear used: Nikon D3s, Nikon AFS 24-70mm f/2.8, Nikon AFS 300mm f/4, Nikon AFS 105mm f/2.8 Micro, Manfrotto tripod & video head & Glidetrack

<<Μικρού μήκους ταινία με θέμα την απλική περιοχή των Βαρδουσίων τον Αύγουστο. Είναι που είναι λίγοι οι Έλληνες που περπατάνε στα βουνά, το κατακαλόκαιρο που όλοι είναι στις παραλίες είναι ζήτημα αν θα συναντήσεις εκεί ψηλά κανένα πεζοπόρο. Κι όμως τα όρη παραμένουν όμορφα όλες τις εποχές...>>

Περισσότερα στο λινκ!

seleni4.jpg

αναγνωστήριο ξενοδοχείου που βρέθηκα πρόσφατα στη Βυτίνα...

D90 & 18-200mm @18mm, f4, iso 3200

(προ D7k είναι:p)

ps. ήταν έτσι... έκανα μαϊμουδιά γρήγορη για να τη δείξω κάπου...

seleni3.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.