Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Δυστυχώς όχι,μετά από αυτή τήν λήψη μέ κατέβασαν άρων άρων.

Απαγορεύεται από τό συγκεκριμένο σημείο νά φωτογραφίσεις,ή καί νά περπατήσεις εκεί πάνω,γιατί είναι προστατευόμενη φύση.

Μπορείς από τόν δρόμο ή από κάτω από τήν παραλία,αλλά μετά τίς συζητήσεις ήταν ήδη αργά,τό φώς είχε φύγει.

Μιά άλλη φορά όμως σίγουρα.

more black and white...

attachment.php?attachmentid=41066&stc=1&d=1286738359

αν είχα τη δυνατότητα να το στήσω

θα ήθελα η τροχιά του πλοίου και του γλάρου να "διασταυρώνονται,συναντιόνται κάπου...

αλλού με οδηγεί το ένα

αλλού το άλλο

στο κενό και τα δύο.

αντιλαμβάνομαι οτι είναι φωτογραφία στιγμής

αλλά θα μου άρεσε να υπάρχει και κάτι στο σημείο φυγής

μου μοιάζει "ανισόρροπη".

post-130-1416074628,3026_thumb.jpg

αν είχα τη δυνατότητα να το στήσω

θα ήθελα η τροχιά του πλοίου και του γλάρου να "διασταυρώνονται,συναντιόνται κάπου...

αλλού με οδηγεί το ένα

αλλού το άλλο

στο κενό και τα δύο.

αντιλαμβάνομαι οτι είναι φωτογραφία στιγμής

αλλά θα μου άρεσε να υπάρχει και κάτι στο σημείο φυγής

μου μοιάζει "ανισόρροπη".

easy...

κάτι τέτοιο?

:jump1:

44cb2d46306b90.jpg

:neo:

@Hydra:

Τυχαία είναι. Επαιζα με τις ρυθμίσεις στη βεράντα και εκείνη την ώρα περνούσε ο εικονιζόμενος κύριος παρέα με δύο σκυλιά. (το δεύτερο είναι κρυμένο πίσω από το κάγκελο και φαίνεται μόνο η σκιά του)

και...απλά μου άρεσε :)

(παρεπιπτόντως η original είναι λίγο διαφορετική. Ελπίζω να μην την έκανα χειρότερη όπως συνηθίζω)

EDIT: Διάβασε καλύτερα το comment του Gomar από κάτω. Είναι πιο μη-γειωτικό :p .

Χαίρομαι που σας άρεσε.

Με ολον τον σεβασμο ,τι το ξεχωριστο ή καλυτερα τι σου τραβηξε την προσοχη/που θες να επικεντρωσεις με αυτη τη φωτογραφια?

σουρεαλιστικη θα την ελεγα

παιχνιδι με σκιες

στιγμη που ο ανθρωπος ειναι μονος του παρεα με τους καλυτερους φιλους του ανθρωπου

και επισης

μια σκια που δε ξερεις απο που προερχεται να "περπαταει" πανω στο θολο αντικειμενο που βρισκεται κοντα στον φακο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.