Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

καλοριζικος ο 10,5.

ειχα δοκιμασει τα χριστουγεννα εναν τετοιο φακο σε ενα παρτυ.Εδινε πολυ ωραια αισθηση

Φαντάζομαι είναι ιδανίκος Ιάσονα αν θέλεις να σφηνώσεις 23034 μπιτσες σε 1 πλάνο ε? :D

(όπως θα έλεγε και ο Τσάκωνας δηλαδή)

και με το distortion Που έχει σκέψου τι κανόνια θα έχουν οι 2 ακριανές!

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

καποιες δοκιμες με την ξαδερφη μου.

sb800 σε shoot through ομπρελα και ενα φλασακι πισω αριστερα για την "κορυφογραμμη"

DSC_0270a.jpg

εδω παλι το ιδιο και το φλασακι πισω για να γραψει την λαμψη στη σιλουετα

DSC_0309a.jpg

εδω φωτομετρηση στο background με CPL φιλτρο και ομπρελα shoot through μπροστα της

DSC_0163a.jpg

και εδω μια απο τα ιδια

DSC_0173a.jpg

εδω δε μαρεσει και πολυ η σταση της (επεσε ΠΟΛΥ liquify) αλλα γενικοτερα μαρεσε σαν φωτο(βραχος νερο κλπ)το τριποδο της ομπρελας ηταν στην θαλασσα μεσα.

DSC_0283a.jpg

εδω 2 απο το σεταπ :p

DSC_0244.jpg

DSC_0153.jpg

εδω σε ενα λιμανακι που ειχα παει για μπανιο

DSC_0210a.jpg

την επομενη φορα θα βαλω εσενα:p

Απο μια αποψη με βρισκεις συμφωνο..αλλα οι φωτογραφιες δεν προοριζονται πχ για περιοδικο ωστε να περναει καποιο μηνυμα η να συμβολιζει κατι.Δηλαδη το παιδακι με τις ποζες του.

Πιο πολυ για το τεχνικο τις ανεβασα γιατι δεν μπορουσα να παιξω μονος μου με τα φλας :p

παίδες, ξέρεις κανείς κανά εύκολο και καλό προγραματάκι για διόρθωση παραμόρφωσης από τον 10,5 fisheye;

έχω το DxO optics pro 6, αλλά θέλω να βρω κάτι πολύ πιο απλό και γρήγορο.

δοκίμασε ptlens και hemi...

έχοντας fisheye, ελάχιστες φορές έχω διορθώσει, με τη λογική ότι τον χρησιμοποιώ για να έχω το εφε αυτό...

Ξεκίνα με πανοραμικές... ένωση πολλών φωτογραφιών και θα το βρείς το δρόμο

Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνετε fish eye φακός οτιδίποτε κάτω απο 14mm πιστέυω είναι καλό. για να μην έχει το σπιράλ στη μέση να είναι ένα κομάτι εννιάο ομοιόμορφο

υπάρχουν πολλοί τρόποι...

για manual πάρε ενα πανόραμα με ίσιο ορίζοντα, resize σε τετράγωνες διαστάσεις, invert πάνω<->κάτω και polar effect από filter->distort

αν θες με app, τσέκαρε hugin, planetizer και flexify 2 :big_boss:

@since, εσύ πως το έφτιαξες man? μου κάνει εντύπωση που η ένωση είναι στο βουνό κ όχι στη θάλασσα... επίσης το πανόραμα το έφτιαξες στο photoshop και δεν έκανες flatten? φαίνονται οι ραφές :s

DSC_0724.jpg

Model = NIKON D300

Tokina 50-`35

Exposure Time = 1/80"

F Number = F4

ISO Speed Ratings = 800

Focal Length = 135mm

Εδωσα +70% περίπου στο vignetting για να φωτίσουν (πειραματικά στην αρχή αλλά τελικά μου άρεσε το αποτέλεσμα) οι γωνίες και 15% warming filter.

Καλά τόν πάς τόν tokina:D

Γνώμη μου.Τά πόδια από μόνα τους καί κυρίως μέ ρυθμίσεις πορταίτου δέν έχουν ενδιαφέρον.

Μπέρδεψέτα μέ κάτι άλλο μέ άλλα πόδια ή μέ αντικείμενα,δώστους κίνηση καί πιστέυω θά είναι πιό ενδιαφέρον.

Πάντως καλή σκέψη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.