Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

:hehe:

αυτα τα μεγαλα ειναι στην θαλασα του Ble (στην αλιμου)

εχει αλλαξει ονομα βεβαια αλλα δεν το θυμαμαι...

"Cabana", νομίζω :)

Εμένα μου αρέσει το θέμα και η αρχική είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, παρόλο που είναι μαύρη σε μεγάλο μέρος της :T:

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

μια παλια με την D40..την ειχα ποσταρει με το αντιστοιχο αλμπουμ αλλα μιας και πιασαμε τα magic lights ειπα να την ανεβασω παλι

DSC_0100_1.jpg

Ζήλεψα, οπότε βάζω κι εγώ μια παλιά δική μου παρόμοια φωτογραφία:

4722220270_15c85c4937_b.jpg

Model = Canon EOS 400D DIGITAL

Exposure Time = 1/1600"

F Number = F8

Exposure Program = Aperture priority

ISO Speed Ratings = 100

Metering Mode = Partial

Focal Length = 40mm

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα μου άρεσε αυτή με πιο ενδιαφέρον ουρανό και κάδρο κάπου εκεί

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/44c1f731f25808.jpg

(+ίσιωμα:p)

άλλο να είναι το μισό κάδρο pitch black και άλλο αυτό...:mamba:

Ωραία θα ήταν και με ένα flashάκι/φακό/φώτα αυτοκινήτου να χτυπάει στο μύλο ελαφρά για να του δώσει υφή.

img4730r.jpg

Ήθελα νά τήν πειράξω λίγο παραπάνω,αλλά τελικά ότι καί νά δοκίμασα δέν μού άρεσε,έτσι τήν άφησα έτσι.

Canon 5D

Canon 17-40@25mm

f/8

ISO 100

ο δεξιός "πύργος" με ζαλίζει λίγο

έχουν κάτι τα παράθυρα και το περίγραμμα της οροφής ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου?

DarkSaga Speakin

Τηρώντας την παράδοση που θέλει να με πιάνει μια κρίση "δημιουργικότητας" εν μέσω εξεταστικής είπα να κάνω σήμερα μια απόπειρα για το πρώτο μου time lapse video. :p

Το παρακάτω αποτελείται από 538 φωτογραφίες (1 καρέ ανα 15 sec) ενωμένες στο quick time pro με ρυθμό 15 fps.

Η δοκιμή έγινε με την D60, τον 18-200 στα 35mm και το camera control pro αφού η D60 δεν έχει δικό της πρόγραμμα για time lapse.

PS: Το πρώτο σέτ από μικροκουνήματα οφείλεται για κάποιο λόγο στο vr. To απενεργοποίησα και σταμάτησαν. Το δεύτερο οφείλεται σε μια άτσαλη κίνηση καθώς άλλαζα μπαταρία (και την προσπάθεια να επαναφέρω τη μηχανή στο σωστό σημείο)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4-FQpssUaIw]YouTube - Img000094.mpg[/ame]

PS2: Όπως είπα ήταν η πρώτη απόπειρα οπότε επιφυλάσσομαι για κάτι καλύτερο στο μέλλον. :)

καθόλου πουλάκια σωστός είσαι:snap:

στήν ουσία είναι λίγο κουνημένη.Τώρα γιατί φένεται πιό πολύ σέ εκείνη τήν μεριά;

Βρηκα μια παλια,συγγνωμη για το μεγεθος,αλαλ δεν θυμαμαι πως μου εμεινε σε μικρο και εχασα την μεγαλη...:no:

n1468445895301773599942.jpg

Εκανα ενα γρηγορο edit ,γιατι δεν προλαβαινα,φαινεται ομως να την εχω πειραξει παραπανω απ'οσο επρεπε... :coax:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.