Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Καλά μη φαντάζεσαι νερά της λίμνης Πλαστήρα, αλλά για τα δεδομένα της Κρήτης είναι μεγάλο έργο.

Φωτό 1, 2, 3

:)

Το φράγμα των ποταμών στο Ρέθυμνο; :)

Ακριβώς..

υπάρχει τέτοιο πράγμα και μου ξέφυγε?

Υπάρχει ναι, πριν το χωριό Βολεώνες

Καλά μη φαντάζεσαι νερά της λίμνης Πλαστήρα, αλλά για τα δεδομένα της Κρήτης είναι μεγάλο έργο.

Φωτό 1, 2, 3

:)

Ακριβώς, για το Νομό είναι πολύ μεγάλο έργο

έχεις δικιο, μάλλον ειναι λάθος, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποια άλλη λέξη. ήθελα απλώς να πω πως όπως καδράρισε και κρόπαρε μετά, πήρε το κατα τη γνώμη μου βέλτιστο αποτέλεσμα. ούτε υπερβολικές επεξεργασίες ούτε τίποτα. σωστή ματιά και μια σκηνή που πολλοί αν την έβλεπαν live δεν θα σήκωναν καν την μηχανή, έχει αυτό το κάτι που την κάνει διαφορετική και ξεχωριστή

DSC_0620_stitcha.jpg

Σημερα στο ΚΕΠΒ....

edit : απο οτι την ξαναβλεπω γερνει λιγακι....παροτι που την ισιωσα λιγο.anyway.

DSC_0620_stitcha.jpg

Σημερα στο ΚΕΠΒ....

edit : απο οτι την ξαναβλεπω γερνει λιγακι....παροτι που την ισιωσα λιγο.anyway.

Αυτο που αλλαζετε με αυτο τον τροπο την οπτικη γωνια κτλπ,πως το κανετε?Με ποιο προγραμματακι?

Σορρυ αν καμια φορα ρωταω,αλλα ειμαι καινουριος στον τομεα και ψαχνομαι πολυ ακομη... :)

με διαφορα προγραμματα που ειναι για πανοραμικες φωτογραφιες

συγκεκριμενα εγω χρησιμοποιω το MICROSOFT ICE

τραβαω σε καθετα καδρα παντα και μετα τις ανοιγω με το ICE και τις ενωνει αυτοματα

Φέρνει λίγο σε.. Lost :p

Κάτι ήξερα όταν την τραβούσα... ως ένδειξη τιμής για το Lost που τελείωσε ψες :D

Ωραια αλλα λιγο ''στενη''.

Με τι εξοπλισμο?

Με μια απλή ψηφιακή, την Sony DSC-W55

Shutter Speed: 10/8000 second

Aperture: F/7.1

Focal Length: 6 mm

ISO Speed: 100

Kαι λίγη επεξεργασία στο ps

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.