Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

@vil

oχι απαραιτητα..(για μενα τουλαχιστον).

Δες το σαν μια διαφορετικη προσεγγιση ,απο μια αλλη οπτικη γωνια (μαλλον κυριολεκτικα εδω).

Ο 50αρης ειναι οντως ο 1.4..

@sirdiman

βαλε καρδουλα και τραβα τη γυναικα (με φωτακια απο πισω)..:p

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

@sirdiman

βαλε καρδουλα και τραβα τη γυναικα (με φωτακια απο πισω)..:p

Ποια γυναίκα ωρε? 17 ειμαι :p

Το σχημα της καρδιας δεν μπορω να το φτιάξω καλά πάνω στο χαρτόνι :whip:

btw καιρό εχω να σε δω online

Δεν έχεις ξανακούσει τον όρο;

Στήνεις τη μηχανή σε τρίποδο και ρυθμίζεις ώστε να έχεις μεγάλη έκθεση, 30 δευτερόλεπτα ή και παραπάνω. Μετά παίρνεις ένα φακό (που ρίχνει φως) και τον ανάβεις και γράφεις με το φως πάνω στο δρόμο αυτό που θες να γράψεις.

Λίγες λεπτομέρειες;

Στήνεις τη μηχανή σε τρίποδο και ρυθμίζεις ώστε να έχεις μεγάλη έκθεση, 30 δευτερόλεπτα ή και παραπάνω. Μετά παίρνεις ένα φακό (που ρίχνει φως) και τον ανάβεις και γράφεις με το φως πάνω στο δρόμο αυτό που θες να γράψεις.

Ακριβως αυτο, η εκθεση κρατησε γυρω στο 1:20, με φακο led ριξαμε φως σο αυτοκινητο(σε σημεια που τονιζονται λιγο οι καμπυλες) και μετα γραψαμε τη λεξη στο δρομο.

κατι δε μου στρωνει ομως...γυρω απο το swift φαινεται το τετραγωνο πλαισιο.Γιατι?

Μαλλον το αμαξι εχει "βαψει"

εδιτ: μαλλον περασε η ωρα .. δν ειδα τα επομενα ποστ :p

κατι δε μου στρωνει ομως...γυρω απο το swift φαινεται το τετραγωνο πλαισιο.Γιατι?

Μαλλον ηθελε περισσοτερο φως.

Εχεις δικιο Γομαρ. Το πιθανοτερο μαλλον διαλεξε ολη την περιοχη με τα γραμματα και την επεξεργαστηκε, γιατι φαινεται οτι μεταξυ των γραμματων ειχε εντονη διαχυση το φως και δεν θα φαινοταν καλα το swift

μα τετραγωνο ;σαν να εχεις παρει ενα τετραγωνο με ξεχωριστο layer και να το εχεις ορισει overlay στα properties του layer..

για τετοια δουλεια μου κανει

Α αυτο εννοεις,λαθος καταλαβα εγω.

Ναι στη φωτογραφια που φαινοταν καλα το αυτοκινητο τα γραμματα ειχαν βγει αθλια και σε μια αλλη που φαινονταν ωραια τα γραμματα το αυτοκινητο ηταν αθλιο,οποτε και εγινε αυτο που ειπες.

Σορυ αλλα η φωτογραφιση εγινε χθες το βραδυ με 4 βαθμους θερμοκρασια οποτε δεν υπηρχε η δυνατοτητα για πολλες ληψεις.

Επιφυλασομαι οταν καλυτερεψει καιρος ομως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.