Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Stamatis [27-09-2005 20:09]

Αλήθεια, πότε ακριβώς επισκεύτηκες την Τσεχία? Σου άρεσε? Είδες αρκετά αξιοθέατα? Πήγα και εγώ τώρα το καλοκαίρι, γι αυτό ρωτάω.

Πήγα πριν δύο εβδομάδες για 4 μέρες με την δουλειά;) Πιο πολύ στην παλιά πόλη γυρίσαμε και με εντυπωσίασε τόσο που αν μπορέσω θα ξαναπάω!!! Φοβέρη πόλη με πολύ πράσινο, ωραία κτίρια, γενικά όπως θα είδες πολύ γραφική:) Θα ήθελα να ξαναπάω και να γυρίσω περισσότερα μέρη!

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από biker

Πήγα πριν δύο εβδομάδες για 4 μέρες με την δουλειά;) Πιο πολύ στην παλιά πόλη γυρίσαμε και με εντυπωσίασε τόσο που αν μπορέσω θα ξαναπάω!!! Φοβέρη πόλη με πολύ πράσινο, ωραία κτίρια, γενικά όπως θα είδες πολύ γραφική:) Θα ήθελα να ξαναπάω και να γυρίσω περισσότερα μέρη!

Όντως δίκιο έχεις. Έτσι ακριβώς είναι! Και εμένα αρκετά μου άρεσε.

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Παράθυρο με Θέα...:D

Ωραίο στήσιμο του σκηνικού , πάντως αν ήθελες να βγει η θέα και οι καρέκλες σωστά φωτισμένες με μία φωτογραφία δεν γίνεται (ή θα βγει η θέα σωστά φωτισμένη και οι καρέκλες υπερφωτισμένες - καμμένες ή θα βγουν οι καρέκλες σωστά και η θέα υποφωτισμένη - όπως και έγινε) Η τεχνική είναι να βγάλεις 2 φωτό μία με τη θέα σωστά φωτομετρημένη και μία με τις καρέκλες σωστά φωτομετρημένες και στη συνέχεια να τις συνθέσεις στο photoshop.

Εκτός αν η θέα είναι τόσο χάλια και προτιμάς να φαίνονται μόνο οι καρέκλες οπότε την αφήνεις ως έχει.

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

k750i rulezz συνέχεια...

ωραίο θέμα Πάνο, αλλά θα προτιμούσα λίγο photoshop έτσι ώστε ο ορίζοντας της θάλασσας να είναι στον οριζόντιο άξονα και ο φάρος κάθετος.

Φίλε Αντώνη καταλαβαίνεις πως η φωτο είναι από τηλέφωνο και αν είχες ποτέ ερικσον θα ξέρεις πως τη μέρα, στον ήλιο δεν βλέπεις τίποτα!!

Δεν ασχολούμαι με τη φωτογραφία, αλλά η συγκεκριμένη που τραβήχτηκε και τυχαία μου άρεσε και την πόσταρα. Το παρατήρησα και γώ πως είναι στραβή αλλά μόνο resize έκανα και την ανέβασα.

post-71-1416072223,766_thumb.jpg

Πράγματι με κινητό τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αν και έχει την ευκολία ότι το έχεις πάντα μαζί σε αντίθεση με μία ογκώδη d-slr που θες σακίδιο με τους φακούς κτλ. Πάντως όπως διόρθωσες τη φωτό , μοιάζει σαν να έχει τραβηχτεί με μία κανονική μηχανή, δεν έχει σημασία πλέον το μέσο αλλά το αποτέλεσμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.