Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Πάντα έτσι κάνει αυτός... παίρνει τις φωτογραφίες των άλλων τις κάνει quote και μένει ο κόσμος με την τελευταία εντύπωση... :hehe:

Αν δεν βλέπεις την διαφορά, μπορεί να φταίει ο φωτισμός του χώρου σου ή η ρύθμιση της οθόνης σου...

Αν δεν βλέπεις την διαφορά, μπορεί να φταίει ο φωτισμός του χώρου σου ή η ρύθμιση της οθόνης σου...

΄Η το γεγονος οτι η γατα μου δεν εφαγε ολο της το φαγητο για μεσημερι...

΄Η το γεγονος οτι η γατα μου δεν εφαγε ολο της το φαγητο για μεσημερι...

ρύθμισε το contrast και το brightness της γάτας σου και θα τρώει πάλι κανονικά...

Μερικές φωτογραφίες από την πρόσφατη εξόρμησή μου στη Σκιάθο, ένα νησί που μου έκανε εντύπωση με τα καταπράσινα τοπία του.

Η μηχανή είναι μία Sony DSC-H50. Έχουμε και λέμε:

Καναπίτσα, θέα από το ξενοδοχείο:

DSC03487.jpg

Παραλία beach bar Mystique:

DSC03710.jpg

Στο λιμανάκι στη χώρα:

DSC03550.jpg

Στο ξενοδοχείο:

DSC03517.jpg

Όμοια με την παραπάνω, αλλά με άλλες ρυθμίσεις και μπόνους ένα απαλό αεράκι που έδωσε κίνηση στο νερό:

DSC03585.jpg

Κυματάκι...

DSC03695.jpg

Στο καράβι, για το ταξίδι της επιστροφής...

DSC03781.jpg

Οι φωτογραφίες έχουν δεχτεί πολύ ελαφριά επεξεργασία (brightness, contrast, saturation). Κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο :)

Όλες πολύ καλές αλλά οι 3,6,7 ξεχωρίζουν:T:, στο 6 επιτέλους βλέπουμε ορίτζιναλ:T: το υγρό στοιχείο,(λίγο υπερφωτισμένο μου φαίνεται).

Όλες πολύ καλές αλλά οι 3,6,7 ξεχωρίζουν:T:, στο 6 επιτέλους βλέπουμε ορίτζιναλ:T: το υγρό στοιχείο,(λίγο υπερφωτισμένο μου φαίνεται).

Όντως είναι. Έβγαλα και κάποιες άλλες με πιο σωστή έκθεση αλλά αυτή ήταν η μοναδική που πέτυχα έτσι το νερό. :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.