Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Θα τις εβαζα στο strobist corner αλλα anywayz...

dubber, το sb900 θελει οπωσδοιποτε εξωτερικη τροφοδοσια...τα δυο (τελικα) sb600 κρατησαν ανετα 1200+ φλασιες ενω στο 900ρι αλλαξα περιπου στις 800 (οι περισσοτερες ηταν γυρο στο 1/16 με 1/32)

τεσπα ανεβαζω μερικες (ελπιζω να εχω συντομα τις backstages :p )

makeupmag12.jpgmakeupmag13.jpgmakeupmag14.jpgmakeupmag15.jpgmakeupmag17.jpgmakeupmag1.jpgmakeupmag16.jpg

Θα τις εβαζα στο strobist corner αλλα anywayz...

dubber, το sb900 θελει οπωσδοιποτε εξωτερικη τροφοδοσια...τα δυο (τελικα) sb600 κρατησαν ανετα 1200+ φλασιες ενω στο 900ρι αλλαξα περιπου στις 800 (οι περισσοτερες ηταν γυρο στο 1/16 με 1/32)

τεσπα ανεβαζω μερικες (ελπιζω να εχω συντομα τις backstages :p )

makeupmag12.jpgmakeupmag13.jpgmakeupmag14.jpgmakeupmag15.jpgmakeupmag17.jpgmakeupmag1.jpgmakeupmag16.jpg

Αν είναι πρώτη φορά πήγε αρκετά καλά. Καλή δουλειά.

Οι φλασιές που μου λες είναι αδικαιολόγητα πολλές, τι τράβηξες 1200 clicks?

Υπολογισε 2 κοπελιες , την καθε μια ξεχωριστα σε διαφορετικα μερη (καναπες,πολυθρονα,τοιχος1,τοιχος2 και δυο εξω) και μετα ειχαν δυο concept ας το πω.

Βαλε και τις δοκιμαστικες φλασιες (δεν εχω φλασομετρο δυστηχως) και μεχρι να πετυχουν την εκφραση που ηθελα(εδω εφυγαν πολλα ακυρα κλικ)...καπως ετσι βρεθηκα με 1200.

4 ωρες κρατησε συνολικα, μακαρι να μπορουσα παραπανω αλλα για τοσο ειχε κλεισει το μερος.

χμμ δε ξερω τι παιζει με αυτα τα 3rd party...λογικα δεν υπαρχει προβλημα, απλα μπαταριες περνει..σωστα?

θα το ψαξω :T:

ναι, δεν βλέπω κάποιο λόγο για να έχει πρόβλημα. αν μάλιστα σκεφτείς ότι το οριτζιναλ κάνει κάπου στα 160€+ τότε μάλλον ένα από αυτά των τρίτων κατασκευαστών είναι μονόδρομος.

εγώ πιο βολικό το κόβω να έχεις έξτρα μπαταρίες μαζί... και πιο φτηνό... άσε που κ τέτοιο να έχεις πάλι δε τις γλυτώνεις...

ps1. η ξανθιά έχει ΜΙΑ έκφραση σε όλες... omg

ps2.

την καθε μια ξεχωριστα σε διαφορετικα μερη (καναπες,πολυθρονα,τοιχος1,τοιχος2 και δυο εξω)

σε κανα κρεβάτι δεν έπαιζε?:p

εξαρτάται τι θέλει ο καθένας. και αυτό που λες δεν ειναι κακό αλλα σκέψου να είσαι σε ένα γάμο και για κάποιο λόγο να σου πετάξει battery low και να πρέπει να αλλάξεις μπαταρίες εκείνη την ώρα (λογικά δεν θα γίνει βέβαια γιατί θα έχει προνοήσει ο φωτογράφος για τις διάφορες περιπτώσεις αλλά ποτέ δεν ξέρεις κλπ κλπ :p )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.