Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Πάντα έτσι κάνει αυτός... παίρνει τις φωτογραφίες των άλλων τις κάνει quote και μένει ο κόσμος με την τελευταία εντύπωση... :hehe:

Αν δεν βλέπεις την διαφορά, μπορεί να φταίει ο φωτισμός του χώρου σου ή η ρύθμιση της οθόνης σου...

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Αν δεν βλέπεις την διαφορά, μπορεί να φταίει ο φωτισμός του χώρου σου ή η ρύθμιση της οθόνης σου...

΄Η το γεγονος οτι η γατα μου δεν εφαγε ολο της το φαγητο για μεσημερι...

http://i581.photobucket.com/albums/ss254/thexlab/KOS%202009/IMG_7989nh.jpg http://i581.photobucket.com/albums/ss254/thexlab/KOS%202009/IMG_7980ff.jpg

Canon 450D

Canon 18-55 IS

37mm - 1/160sec - F5.0 - ISO 400 η πρώτη και 27mm - 1/800sec - F4.0 - ISO 400 η δεύτερη...

Η δεύτερη ειναι απείραχτη...

Μερικές φωτογραφίες από την πρόσφατη εξόρμησή μου στη Σκιάθο, ένα νησί που μου έκανε εντύπωση με τα καταπράσινα τοπία του.

Η μηχανή είναι μία Sony DSC-H50. Έχουμε και λέμε:

Καναπίτσα, θέα από το ξενοδοχείο:

DSC03487.jpg

Παραλία beach bar Mystique:

DSC03710.jpg

Στο λιμανάκι στη χώρα:

DSC03550.jpg

Στο ξενοδοχείο:

DSC03517.jpg

Όμοια με την παραπάνω, αλλά με άλλες ρυθμίσεις και μπόνους ένα απαλό αεράκι που έδωσε κίνηση στο νερό:

DSC03585.jpg

Κυματάκι...

DSC03695.jpg

Στο καράβι, για το ταξίδι της επιστροφής...

DSC03781.jpg

Οι φωτογραφίες έχουν δεχτεί πολύ ελαφριά επεξεργασία (brightness, contrast, saturation). Κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο :)

Όλες πολύ καλές αλλά οι 3,6,7 ξεχωρίζουν:T:, στο 6 επιτέλους βλέπουμε ορίτζιναλ:T: το υγρό στοιχείο,(λίγο υπερφωτισμένο μου φαίνεται).

Όντως είναι. Έβγαλα και κάποιες άλλες με πιο σωστή έκθεση αλλά αυτή ήταν η μοναδική που πέτυχα έτσι το νερό. :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.