Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

thnks GoMaR αν και από όλες συγκεκριμένα η δεύτερη για τα δικά μου τα γούστα ήταν τελευταία χεχε, τι εννοείς ότι οι άλλες δε δείχνουν?

συγνώμη για την ανάλυση, απλά πάτησα upload και τις ανέβασα, next time better..

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
Παντως cypherth εμενα με βολευει η full αναλυση, μια και σκεφτομαι να τον παρω αυτο το φακο. Μια καλη ευκαιρια να τις μελετησω και να δω αν ειναι του γουστου μου.

αν ενδιαφέρεσαι και για πορτραίτα κάποια στιγμή στείλε μου πμ να σου στείλω, ή άλλες φώτο που έχω και είναι και καλύτερες κατ' εμέ, απλά αυτές είναι των τελευταίων 10 ημερών και τις έβαλα..

thumb__MG_4531.jpg

Filters: Hoya ND400 + Hitech Graduated ND 0.9

Camera Model Canon EOS 5D Mark II

Shooting Mode Manual Exposure

Tv( Shutter Speed ) 20sec

Av( Aperture Value ) 11.0

ISO Speed 100

Lens EF17-40mm f/4L USM

Focal Length 22.0mm

Flash Off

AF Mode Manual focusing

edit : VIL Είναι η τεχνική του "παγώματος" του νερού που έχει σαν θέμα η φώτο, το οποίο κόστισε εκατοντάδες ευρώ σε φίλτρα για να τον δημιουργήσω.

Εξαιρετικη angel_f!

Το τοπιο ειναι υπεροχο και με το nd φιλτρακι εγινε τελεια, απο τις καλυτερες σου νομιζω.

Το Hitech Graduated ND 0.9 πως σου φανηκε; Ειναι soft η hard η μεταβαση απο κανονικο σε nd;

Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά, χαίρομαι που σας άρεσε :)

To Hitech Graduated ND 0.9 ειναι το hard, ειναι πολύ καλό, δεν αλλειωνει τα χρωματα οπος τα Cokin, αλλά φαίνεται καπως, ευαίσθητο, ειναι πλαστικό, το γυάλινο εχει 120ευρω περίπου, εχω πάρει το κιτ με τα soft αλλά τελικά δεν βολεύουν...

και πήρα το hard σε 0.9 που θα χρησιμοποιώ συνέχεια.

edit: Εδω ειναι το link για τα φιλτρα και βαση, εχω τα 100χ150mm με MK4 Aluminium Wide Angle και Wide Angle Adaptor 77mm

http://www.formatt.co.uk/stills-filters/filter-kits/graduated/grad-kit-4-nd0-3-nd0-6-nd0-9-filter-graduated.aspx

http://www.formatt.co.uk/stills-filters/hardware-100mm/products.aspx

Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά, χαίρομαι που σας άρεσε :)

To Hitech Graduated ND 0.9 ειναι το hard, ειναι πολύ καλό αλλά φαίνεται ευαίσθητο, ειναι πλαστικό, το γυάλινο εχει 120ευρω περίπου, εχω πάρει το κιτ με τα soft αλλά τελικά δεν βολεύουν...

και πήρα το hard σε 0.9 που θα χρησιμοποιώ συνέχεια.

Αν θες στειλε μου ενα λινκ απο που το πηρες

Παρακαλώ snik , κοίταξε, τα cokin είναι φτηνά αλλά δεν έχουν καλή ποιότητα και αλλοιώνουν τα χρώματα , δεν είναι ουδέτερα. Τα lee απο την άλλη είναι τα καλύτερα αλλά και τα ακριβότερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.