Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

@racer

δοκίμασε να εκτοξεύυσεις σε ομορφιά τις φωτό που βγάζεις

την ώρα που δοκίμασες με λίιιγο τσιμπημένα vibrance

τονίζουν πολύ γλυκά τα υπάρχοντα χρώματα

ειδικά το μπλε έρχεται και δένει

το έχω κάνει σε μερικές/αρκετές

και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα...

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

@ racer

Η πρωτη με λιγο παραπάνω exposure και λιγο χαμηλότερο iso πιστεύω οτι θα ήταν πολύ καλή:magic:

Δε μπορούσα να κατέβω κάτω από 1/15 γιατί τα βράδια είχε αρκετό αέρα :mamba:

Back με λεπτομέρειες από τον φωτισμό μιας και την καθάρισα την Pizza οπότε είμαστε οκ.

Αυτές με τον παππού είναι με ένα φλασάκι καθώς ο ήλιος δύει από πίσω και θα μας σκοτείνιαζε το κυρίως θέμα. Δυστυχώς τα χρώματα της Δύσης δεν φαίνονται αλλά επιφυλάσσομαι στο μέλλον.

Τα υπόλοιπα είναι λίγο-πολύ αυτονόητα και φαίνονται, πολλά mm, μεγάλο διάφραγμα κτλ.

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/for%20forums/DSC_7541_resize.jpg

- Αυτή με τη γιαγιά είναι επίσης με ένα φλασάκι και είναι αυτό που δημιουργεί το φως στον πίσω τοίχο. Προφανώς κοιτάει στον τοίχο. Μάλλον εδώ έπρεπε να παίξει κάποια έγχρωμη ζελατίνα, θα είχε πολύ ενδιαφέρον. Το main θέμα φωτίζεται από τον ήλιο που Δύει ακριβώς κόντρα σε αυτό.

Επίσης μπόλικα mm και διάφραγμα.

- Ο μπέμπης Solo είναι φωτισμένος με ένα φλασάκι σαν mail μέσω μιας diffuse μινι ομπρέλας και άλλο ένα φλασάκι από πίσω αριστερά δίνει κάποια highlights στο κεφάλι και το αριστερό μάγουλο.

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/for%20forums/DSC_7505_resize.jpg

Μαμώ τα φλασάκια σου, δίνουν πολύ ωραίο αποτέλεσμα :p

Παραλία Καλαφάτη.. Surfers' paradise :)

th_DSC_0485.jpg th_DSC_0500.jpg th_DSC_0528.jpg th_DSC_0553.jpg th_DSC_0562.jpg th_DSC_0585.jpg th_DSC_0586.jpg th_DSC_0554.jpg

@.38-.45 :T:

Άν καί κλείνουν τά μάτια μου δέν κρατιέμαι:whistling

Μού ήρθε σήμερα τό μεσημέρι καινούργιο παιχνίδι....

Σχόλασα τό βράδι καί έφυγα γιά δοκιμές.

Χωρίς πολλά πολλά(όχι ότι ξέρω κιόλας) λίγο kontrast καί fill light...

sdim0058.jpg

Sigma DP1

16.6mm

ISO 100

f/8

1/15

Με'γεια η μικρή :D

Φοβερη η φωτογραφία σου Saki!

Θα μπορουσα μήπως να εχω το raw ? :yes2:

αμα μπορεις να περιμενεις μεχρι το βραδι που θα ειμαι σπιτι πολυ ευχαριστως;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.