Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
sakis στην 5478 υπάρχει μήπως απόπειρα στο οριζόντιο ή χάλαγε το κάδρο?

Όχι ανοιγε πολύ τό κάδρο,καί είπα νά τό γυρίσω,εντωμεταξεί δέν είχα καθόλου χρόνο έπρεπε οπωςδήποτε νά φύγω(λόγοι ανωτέρας βίας:rofl:)

@sakis: μαν οι περισσοτερες φωτο σου στο θρεντ τα σπανε! μου φαινεται θα παω και εγω Γερμανια :jump1:

Ευχαριστώ αλλά πιστέυω ελλάδα προσφέρεται πιό καλά γιά φωτογράφιση ειδικά τοπιου..

@Voudas :rofl::rofl:

Η τελευταία από τό κότερο είναι πολύ καλή...άμα βρείς χρόνο πρέπει νά μάς δείξεις πιό πολλά από τήν D90:T:

@nickstamat Ωραίο Macro..

Προφανώς και πηδάω πιο ωραία απο τον Sol ε? :hehe:

εσύ το λες αυτό... οι φωτογραφίες λένε άλλα...

44a38e92e35fb8.jpg

18-200@150mm f8 1/1250 iso400

Προφανώς και πηδάω πιο ωραία απο τον Sol ε?

Έλα νε βλέπω thumbs up :hehe:

:hehe: Ευχαριστώ όλους παιδιά, είστε τέλειοι (μεγάλη απήχηση είχε αυτό το request :hehe: )

Στην τελευταία photo του Vouda, προφανώς ο Sol είναι ξαπλωμένος, αλλά με photoshop μας άλλαξε τα κεφάλια :hehe:

Σταματάω το spam τώρα γιατί το thread είναι ωραίο και το βανδαλίζω :hehe:

lol

οριακά πρόλαβαν τα 4.5fps να πιάσουν τον ninja gorilla

ευτυχώς τον πέτυχα στο jet-ski και τον ...ησα :p

dubber καλορίζικο το εργαλείο!

Λοιπόν ο sigma 50-150 το http://focustestchart.com/chart.html το βγάζει τέλεια, αν εξαιρέσεις τις φριχτές πρασσινάδες όταν είναι στα 150 και στην ελάχιστη απόσταση που εστιάζει. Εστιάζει βέβαια μια χαρά.

Ότι είναι απλά soft (2.8, 4, 5.6) σε κανονικά subjects είναι :(

Στην αντιπροσωπεία Τσακναρίδη (Μπενάκη στο κέντρο) πήγα αλλά θέλουν και το σώμα (και το χρειαζόμουν για βαφτίσια), οπότε λέω να τους το αφήσω Παρασκευή να δω τι θα πουν από επόμενη βδομάδα.

Vouda αν συνεχίσουμε τα sports θα χρειαστούμε 70-200,70-300 κάτι τέτοιο :p Δε προλαβαίνω το γορίλλα με τα 65χιλ/ώρα που τρέχει :spell:

Κι εμένα είχε front focus και το πήρα χαμπάρι προχτές που τον χρησιμοποίησα πρώτη φορά σοβαρά.

Ο Τσακναρίδης μου είπε ότι δεν μπορούσε να τον ρυθμίσει οπότε και τον άλλαξα στο μαγαζί με τον Nikon γιατί δεν ψήθηκα να ξαναπαίξω lotto για το αν θα πετύχω καλό Sigma.

ωραιες και οι δυο αλλα η δευτερη εχει πολυ θορυβο.

Μαλλον λογω συμπιεσης.

ευχαριστω πολυ vouda και Gorillako που μοιραστηκαν τις φωτογραφιες απο τις "ξεγνοιαστες διακοπες" στο νησι.

ωραιες και οι δυο αλλα η δευτερη εχει πολυ θορυβο.

Μαλλον λογω συμπιεσης.

Έχω τήν εντύπωση ότι δέν είναι θόρυβος καί πιθανών θελημένα υπάρχει..επιτούτου που έλεγε η γιαγιά μου:rofl:

@ κώστα ό λόφος είναι;

Δηλαδή το αποκλείεις να έχει γίνει με PS;

Αυτή έχει τραβηχτεί στα 105mm και μια άλλη στο album της στα 18mm. Εγώ εδώ δε βρήκα φακούς σε αυτά τα mm, για τρίτες εταιρείες δεν ξέρω.

δεν έχω ιδέα αν μπορεί να γίνει στο photoshop. λογικά θα γίνεται αλλά ας μιλήσουν οι ειδικοί. γενικά γνωρίζω απειροελάχιστα πράγματα γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα...

To fail ειναι όλο δικό σου...ρώτησες πως γίνεται και σου είπα. το ότι αυτή το έκανε με το photoshop ειναι αλλη εντελώς ιστορία ;)

και λοιπόν? και εγω βαζω αμα γουσταρω D3x...τι πάει να πει; οτι την εχω κιόλας ;

Εδώ πήγες να με βγάλεις μλκ, αλλά τέλος πάντων, βλακεία μου που δεν το 'ψαξα από την αρχή στο γουγλ. Ότι αυτό γινόταν με ts φακούς το ήξερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.