Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply
ελπίζω να μην έχει ξαναειπωθεί:

Σάκη με τι μηχανή κεντάς ακριβώς? (και φακούς εννοειται, πέραν του SD14)

όπως τά είπε ο Haya είναι..έχω καί ένα 70-300 αλλά σπάνια τόν χρησιμοποιώ..

Ακόμα είμαι σέ νηπιακό στάδιο γιάυτό καί δέν έχω αλλάξει καί φακό ακόμα...

το impreza λες και θα μας φάει είναι!

Πολύ ωραίο Panning η fabia!Γενικότερα πολύ καλή προσπάθεια!

με βάση την κουβέντα που κάναμε, είπα να δω κάποια stats από το πως τραβάω ΕΓΩ... πρόχειρα βέβαια...

έκατσα κ έκανα ένα sort από τα mm των exif σε δικές μου φωτο από 2 πρόσφατα ταξίδια κ μια συλλογή από το σπίτι μου, 1545 φωτος, πρπ μοιρασμένες στα 3 αυτά folders (430/615/500)

κάποια σχόλια για το "pattern" κάθε συλλογής:

μύκονος: πορτρετα και ομαδικές σε ανοιχτούς χώρους - πισίνα - παραλία, λίγα τοπία

σίφνος: λίγες σε εσωτερικό χώρο κ πολλές εξωτερικές από sea-sports

σπίτι: πολλές στον εσωτερικό χώρο, πορτρέτα κ δοκιμές σε αντικείμενα συν κάποιες εξωτερικές από το μπαλκόνι προς τα έξω κλπ

ps. τα ποσοστά δεν φτάνουν το 100% διότι δεν έβαλα μέσα κάποιες με ultra wide φακό, οι επιλογές των mm είναι πιο πολύ για να βγάλω συμπέρασμα για το εύρος που εγώ χρησιμοποιώ κ γενικά αλλά κ 17-70 vs 18-200 κ πόσο χρησιμοποιώ το 17-24, αν υποθέσουμε πιο "ορθή" την επιλογή καλών 24-70 και 70-200 αντί για τον "μέτριο" all around 18-200

44a2fc0f61f0dc.jpg

θελω φωτοουζ σιφνου παρακαλω.

(απο κει ειμαι:to_pick_ones_nose3:)

Όχι, τα πρόσεχα, όπως πρόσεχα και τη θέση μου και δε γέμισαν σκόνη. Και με τους 2 πήγα και έκανα αλλαγές :alien:

Μου έβγαλε την πίστη η sigma...Πρόκειται γιά ένα εθυμοτυπικό άθλημα πού γίνεται μία φορά τόν χρόνο στήν επαρχία όπου ζώ,καί τό όνομα αυτού Ή Ιπασία τού δακτυλιδιού...

sdim2362.th.jpg

sdim2365.th.jpg

sdim2369.th.jpg

sdim2219.th.jpg

sdim2233.th.jpg

sdim2243.th.jpg

sdim2246.th.jpg

sdim2311.th.jpg

sdim2317.th.jpg

μερικές καταπληκτικά επεξεργασμένες φωτογραφίες θα έλεγα εγώ ;)

Πάντως, το περιεχόμενο της σελίδας είναι γενικά καταπληκτικό. Το πρόσθεσα και εδώ επι τη ευκαιρία :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.