Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Μου έβγαλε την πίστη η sigma...Πρόκειται γιά ένα εθυμοτυπικό άθλημα πού γίνεται μία φορά τόν χρόνο στήν επαρχία όπου ζώ,καί τό όνομα αυτού Ή Ιπασία τού δακτυλιδιού...

sdim2362.th.jpg

sdim2365.th.jpg

sdim2369.th.jpg

sdim2219.th.jpg

sdim2233.th.jpg

sdim2243.th.jpg

sdim2246.th.jpg

sdim2311.th.jpg

sdim2317.th.jpg

DSC_0787_1.jpg

Θά πώ ότι μού αρέσει περισότερο γία την προοπτική πού τίς έδωσες καί γιά τό κάδρο,κατά τά άλλα δέν σέ βοήθησε ό καιρός πιστέυω,νά πάρεις τόν ουρανό πού θά ήθελες, ( η πού εγώ θά ήθελα;).Μέ τήν πρώτη ευκαιρία θά ήθελα νά δώ κιάλλες τέτοιες:victory:

Κώστα, γενικά σε αυτές τις φωτογραφίες, χρησιμοποιείς και το (τα) φλας, ή γενικά, κάποιον άλλο φωτισμό, πέρα του δωματίου; Αν ναι, μπορείς να δώσεις μια σύντομη περιγραφή; :)

Ξανά-μανά, να το χαίρεστε το πιτσιρίκι σας :D

Πόσο συχνά χρησιμοποιείς tele;

Από τη στιγμή που έχω έναν 70-200 λέω να μην μας απασχολήσει αυτό.

Κώστα, γενικά σε αυτές τις φωτογραφίες, χρησιμοποιείς και το (τα) φλας, ή γενικά, κάποιον άλλο φωτισμό, πέρα του δωματίου; Αν ναι, μπορείς να δώσεις μια σύντομη περιγραφή; :)

Ξανά-μανά, να το χαίρεστε το πιτσιρίκι σας :D

Εδώ είναι 2 φλασάκια. Ένα πίσω από το θέμα καρφωτό στο θέμα χωρίς κανένα diffuser και ένα πάνω στη μηχανή.

To πίσω έπαιξε manual 1/64 γιατί σε ΤΤL έβλεπε τη φλασιά του onboard και άναβε πολύ λίγο.

Από τη στιγμή που έχω έναν 70-200 λέω να μην μας απασχολήσει αυτό.

Εδώ είναι 2 φλασάκια. Ένα πίσω από το θέμα καρφωτό στο θέμα χωρίς κανένα diffuser και ένα πάνω στη μηχανή.

To πίσω έπαιξε manual 1/64 γιατί σε ΤΤL έβλεπε τη φλασιά του onboard και άναβε πολύ λίγο.

Ορέ θέλω μήνες ακόμα γιά νά φτάσω μέχρι εκεί:rofl:

Τα ίδια περίπου και σε αυτήν:

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/New%20Life/DSC_6824_2.jpg

Ορέ θέλω μήνες ακόμα γιά νά φτάσω μέχρι εκεί:rofl:

Να φτάσεις που? Γενικά δεν είναι και καμιά επιστήμη αν και γενικά θέλει πολύ πειραματισμό και πολλές εικόνες στο μυαλό.

Αν αποφασίσεις να μπεις στον ίσιο δρόμο της Nikon πες μου να σου στείλω ένα Video Tutorial για TTL και Nikon Creative Lighting

Ωραίος Σάκη!

Ρητορική ερώτηση:

Να αλλάξω τον Sigma 70-200 με τον Nikon 70-200 2.8 VR?

Τελικά όντως ρητορική ερώτηση. Δεν άντεξα και πολλές ώρες και είναι ήδη κουμπωμένος :D

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/DSC_1748.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.