Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

δεν είναι θόρυβος, είναι grain από τη προσομείωση του φιλμ (τρομάρα μου :p) από το DxO Optics :) (Kodak kodachrome 64 νομίζω) Δεν υπάρχει σε μεγαλύτερη ανάλυση (τουλάχιστον όχι αυτή τη στιγμή)

Goku σε ευχαριστώ, αλλά μάλλον συγκυρία ήταν που βγήκε σχετικά καθαρή η δεύτερη :p

soz, αλλά επειδή με τα παιχνίδια για τις νίκον δεν τα πάω καλά, εξηγεί κάποιος και σε εμάς τους κανονάκιδες ποιο είναι το νιου τόϋ (προφανώς ο φακός που βλέπουμε, ο οποίος είναι 18-κάτι, με vr. Το κάτι θέλω - μάλλον)

σιγά μην έδινα 600 :D

τον πήρα γιατί είναι ο ιδανικός φακός για τις απαιτήσεις μου αυτή τη στιγμή και σαφώς ανώτερος από τον 18-135 ;)

To εύρος είναι για πολύ beginners ΙΜΟ. Δεν είναι κακός φακός, απλά ακριβός γι αυτό που είναι.

όχι, γιατι ειναι πιο σκοτεινός και λιγότερος αξύς από τον νικον. βέβαια για την τιμή του μια χαρά ειναι :)

προσωπικά, και άλλο φακό να μην είχα, με ~600, πάντως θα πήγαινα καρφωτός για τον Sigma 70-200 f/2.8 (βίτσια είναι αυτά :p)

τη συζήτηση αυτή είχα με τον sol τα 2 τελευταία ΣΚ όπου εγώ την έβγαλα με τον nikon 18-200 όλη την ώρα (το 1ο είχα μόνο αυτόν μαζί, κ εκεί είναι η αξία του όταν πας κάπου κ θες να κουβαλάς έναν μόνο) κ ελάχιστες με τον sigma 10-20, ενώ αυτός έχοντας tokina 12-24, sigma 17-70 και sigma 50-150 f2.8 (ο οποίος έχει τραγικό front focus που αγγίζει τα όρια του προβληματικού) είτε θα έπρεπε να αλλάζει φακούς είτε να βγάζει με τη δικιά μου...

προφανώς όταν έχεις χωριστούς φακούς για κάθε χρήση έχεις καλύτερη ποιότητα αλλά επειδή στο μυαλό μου είναι κ η ευχρηστία στη μέση, προτίμησα έναν ultra wide, έναν macro και τον nikon σαν main all around... δε θα το έλεγα αυστηρά νούμπικο αλλά σίγουρα πιο ερασιτεχνικό κ συνειδητή επιλογή ευχρηστίας γνωρίζοντας τι χάνω σε ποιότητα (κ για αυτό δεν πήρα κ τον sigma 18-200)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.