Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

Τα παιδία παίζει :slap:

th_DSC_5738-5.jpg

Πρέπει να βρω άλλο αμάξι γιατί αυτό με καρφώνει, είναι δύσκολο :nerd::X:

ναι αυτο προσεξες εσυ....το οτι υπαρχει panning σε ενα αμαξι χωρις οδηγο που φαινεται να τρεχει με 200χμ/ω δε το προσεξες ;:hehe:

παιζοντας με το φλας :p

DSC_0934.jpg

performer : βλεπω πολυ βρωμια στον αισθητηρα σου...(οχι πως ειναι καθαρος ο δικος μου..αλλα κανει μπαμ σε σενα)

ναι αυτο προσεξες εσυ....το οτι υπαρχει panning σε ενα αμαξι χωρις οδηγο που φαινεται να τρεχει με 200χμ/ω δε το προσεξες ;:hehe:
kitt2_m_m1.jpg

:hehe::hehe::hehe:

Ψάρεψα κι εγώ κάτι. Βγήκε λίγο μεγάλο και μαλλιαρό αλλά τρώγεται :)

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/for%20forums/DSC_6553_New-_life.jpg

Ρε απατεώνα ήταν που δεν θα το έβγαζες :hehe:

Να σου ζήσει και πάλι ρε, για την φωτογραφία τι να πω, πούλα την κιόλας :)

απλα respect!!!

ποσα παιρνεις την ωρα για μαθημα στο PS;

ενδιαφερομαι:p

Thnx, δεν είναι 2 τίποτα, 3 click και έτοιμη. Το έσωσα σε Preset για όποιον ενδιαφέρεται

Dreamy_Baby_duBBeR.rar

Ψάρεψα κι εγώ κάτι. Βγήκε λίγο μεγάλο και μαλλιαρό αλλά τρώγεται :)

http://i48.photobucket.com/albums/f237/kstoilas/for%20forums/DSC_6553_New-_life.jpg

Η φωτό είναι η καλλίτερη που έχω δει έως τώρα στο φόρουμ.

Μόνο και μόνο τα δύο χέρια που αγγίζονται, και το απερίγραπτα πετυχημένο εφε- χρωματική απόχρωση είναι όντος ΑΡΙΣΤΗ

Μπράβο. :worship::worship::worship:

ε ναι να παρουμε καμμια d300 και εμεις :p

το ξεχασες οτι εχεις να πληρωσεις ασφαλιστρα;:p

Ουρτ ρε που θα αναβαθμίσω! Φακούς ff έχουμε, περιμένουμε και κάνα σώμα καινούριο και βλέπουμε. Για να δώσω πάντως την D300 χλωμό με κόβω. Είναι πολύ ωραία μηχανούλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.