Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

Από την "5607" έχω κι' άλλες :red:

αν και θα προτιμούσα το κεφάλι με το καπελάκι δεξιά από τον αθλητή, να μην υπήρχε :)

Έπρεπε να του φωνάξω να φύγει :p

αλήθεια, δεν είχες καμία δυνατότητα να είσαι μέσα στον αγωνιστικό χώρο; (γνωστό κιετς)

Είχα φίλο κριτή μέσα, αλλά ήταν "σφιχτά" τα πράγματα. Προς το τέλος που είχαν πέσει οι ρυθμοί μπόρεσα να μπω.

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

εχει βαλει και +1 sharpness απο την μηχανη και λιγο να μην υπαρχει πολυ φως και λιγο το full size , πιστευω ολα αυτα αυξανουν τον θορυβο

εχει βαλει και +1 sharpness απο την μηχανη και λιγο να μην υπαρχει πολυ φως και λιγο το full size , πιστευω ολα αυτα αυξανουν τον θορυβο

εμ, βέβαια, αφού μιλάμε για νίκον, αμέσως να βρούμε δικαιολογία :p

Σε μικρότερο-φυσιολογικότερο μέγεθος, δε θα φαίνεται τπτ. Λέει κιόλας ότι δεν έχουν υποστεί επεξεργασία ;)

http://i283.photobucket.com/albums/kk293/zanskou/DSC_6598.jpg

As shot με τις παρακάτω ρυθμίσεις, το φλασάκι της μηχανής με -2.0ev και ενταση 1/32 και καμια επεξεργασία...

Model = NIKON D60

Exposure Time = 1/200"

F Number = F10

Exposure Program = Manual

ISO Speed Ratings = 200

Focal Length = 18mm

Focal Length In 35mm Film = 27mm

Μπράβο σου πάαααρα πολύ όμορφη..

http://i283.photobucket.com/albums/kk293/zanskou/DSC_6598.jpg

As shot με τις παρακάτω ρυθμίσεις, το φλασάκι της μηχανής με -2.0ev και ενταση 1/32 και καμια επεξεργασία...

Model = NIKON D60

Exposure Time = 1/200"

F Number = F10

Exposure Program = Manual

ISO Speed Ratings = 200

Focal Length = 18mm

Focal Length In 35mm Film = 27mm

Πολύ καλή man, νομίζω ότι θέλει ελάχιστα rotation προς τα αριστερά, κατά τ' άλλα είναι τέλεια :)

Θέλω τήν γνώμη σας:flower: είναι to much;τής λείπει κάτι;τί μπορώ να διορθώσω;

Αποτελείται από 8 raw μέ την SD14.

sdim1960and7.jpg

Σάκη, μου αρέσει πάρα πολύ. το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της τουλάχιστον για εμενα είναι εκτός του πολύ καλού κάδρου ότι δεν δείχνει ψεύτικη. :T:

τι εννοεις;

κατι σε hdr να υποθεσω;

Ναί ακριβώς.

@GoMar Έχω κάνει γιατί είχε έντονο θόρυβο στά μπροστινά καθίσματα,μήπως τό παράκανα λίγο;

γενικά ενώ είναι μιά εικόνα μέ προοπτικές νά γίνει καλό HDR κάτι μού την χαλάει,γιαυτό ήθελα τις γνώμες σας:hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.