Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

πρώτα η τρίτη μετά η δευτερη κααι τελευταία η ορθολογική (πρωτη)

το χεις πάντως....

αν στην 3 ευθυγράμμιζες μια ευθεία της σκάλας με τη γωνία του κάδρου με crop ή στροφή? σου βγαίνει?

και desaturated με ελαφρό κόκκινο θα ήταν καλή να έρθουν όλα στο χρώμα του ξύλου κάπως

πρώτα η τρίτη μετά η δευτερη κααι τελευταία η ορθολογική (πρωτη)

το χεις πάντως....

αν στην 3 ευθυγράμμιζες μια ευθεία της σκάλας με τη γωνία του κάδρου με crop ή στροφή? σου βγαίνει?

και desaturated με ελαφρό κόκκινο θα ήταν καλή να έρθουν όλα στο χρώμα του ξύλου κάπως

Ευχαριστώ πολύ:)

Θά τό προσπαθήσω αυτό πού λές αλλά θά δυσκολευτώ,είμαι πολύ πίσω στήν επεξεργασία:weep:

Ναι, η λύση είναι multiple exposure. Οι DSLR έχουν το bracketing γι ' αυτό το σκοπό.

το bracketing είναι μια λειτουργία που αλλάζει αυτόματα το exposure;

εδώ λένε ότι η D40 δεν έχει bracketing.

οντως δεν έχει, όπως δεν εχει και η d60. η λύσεις είναι δύο: ή έχει τρίποδο και βγάζεις όσες φωτό θες με διαφορετικές εκθέσεις ή τις βγάζει από το raw. :)

Μεσα απο ενα raw γίνεται καλη δουλειά με το exposure?

Στην δικια μου για να κανω bracket με το χερι ειναι αδύνατο λόγο...1 fps shooting!!

γενικά, ναι γίνεται καλή δουλειά. Αλλά αν δε δοκιμάσεις από μόνος σου, δε θα μάθεις αν γίνεται στη δική σου μηχανή :)

Και μοτέρ έχει, και 2η οθόνη έχει. Εμείς πήραμε τις σαβούρες :to_pick_ones_nose3:

ναι, το ξερω...ελπιζω αν βγει κανενα αναβαθμισμενο firmware στην 60αρα να μπει και εδω...πάντως σε εμένα προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι λείπει πολύ αφού έχω raw και μπορω και ετσι να κανω τη οποια δουλεια μου.

Edit: γενικά η d50 είναι εξαρετικό μηχανάκι, ειδικά για την εποχή της

Δεν σου λείπει γιατί δεν το είχες ποτέ και δεν έμαθες να το χρησιμοποιείς. Εδώ καλά καλά δεν εκμεταλλεύεσαι τις δυνατότητες του Raw, το bracketing θα σου έλειπε?

Το φλασάκι το ήθελε (νομίζω) αλλά και έτσι καλή είναι:T:

Και ξαναρωτάω, την βγάζετε ποτέ έξω την αδερφή σου; :hehe:

Πολύ ατμοσφαιρική :)

Sakis μου αρέσει η δεύτερη, αν βγει o δεύτερος στήλος που είναι εκεί κάτω μπορεί να γίνει και καλύτερη.

τα Red Arrows σήμερα ήρθανε στα Χανιά,

είναι τρελοί οι άνθρωποι, πραγματικά πολύ ωραίο performance, άμα έρθουν απο τα μέρη σας μην τους χάσετε!

3555629119_87e3492fe8_o.jpg

3555802321_3e6700517a_o.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.