Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ

Recommended Posts

ρε dubber, πέτα τη σαβούρα και με τα ρέστα άντε να αγοράσεις τον 18-55.

πως φαινεται οτι δεν εχεις καταλαβει τι λεμε και οτι μας ειρωνευεσαι...

ευγε:TD:

edit : Levelone , μαρεσει πολυ η φωτο σου.ειναι σα τις διαφημιστικες

• Replies 16,7k
  • Created
  • Last Reply

να ρωτήσω,

όταν τραβάμε μια φωτογραφία με τον ήλιο μέσα, θεωρείται καμμένη ή μη σωστή;, ανεξαρτήτως αν είναι επιλογή του φωτογράφου;

Καμμένη είναι όταν την κάψεις. Αν μετρήσεις σωστά δεν σου καίγεται. Θα βγει μαύρο όλο το υπόλοιπο βέβαια.

Και εκεί ίσως είναι και το σημείο που πραγματικά χρειάζεσαι μία HDR, τραβώντας όμως 3 φωτό και όχι παίζοντας με μία.

Ναι, η λύση είναι multiple exposure. Οι DSLR έχουν το bracketing γι ' αυτό το σκοπό.

Πίσω στο Post Processing και ξανά με τον κηδεμόνα σου.

Έχει potentials αλλά την χάλασες.

για πες λιγο πιο συγκεκριμενα τι πρόβλημα έχει. εγώ πχ, τώρα που την ξαναειδα μετα από πολλή ώρα, μου φάνηκε για μια στιγμη ότι το εργοστασιο τοποθετήθηκε με μοντάζ εκει (ίσως να μην δενει σωστα το Sepia του ουρανού με το b/w του εργοστασίου).

Ναι όλα αυτά και άλλα. Γιατί την έκανες B/W?

Δώσε το αρχείο αν θες.

στην αρχή μου έδωσε την αισθηση ότι ταιριάζει πολύ καλά μαζί με το περιεργο χρώμα του ουρανού.

κανε edit από πάνω με το λινκ του φτπ να την πετάξω μεσα.

Μπλα μπλα μπλα.. :yawn:.. με 75€ αγοράζετε τον ορισμό της οξύτητας.. :X:

Που τον βρηκες αυτον με 75 ευρω? Παρε μου εναν και στον πληρωνω 80!! (Σοβαρα μιλαω)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.